Wat trek je aan op een date?

Wat trek je aan op een date?

Voordat je jouw outfit gaat samenstellen is het belangrijk dat je weet wat je gaat doen.

Het is zo ver! Je hebt een date met de jongen die je al een hele tijd leuk vindt! Maar, wat trek je aan?! Hoe doe je je haar? Welke make-up moet je op? Geen paniek, wij hebben de beste tips voor je op een rijtje gezet.

Wat trek je aan op een date?

 

Kleding

1. Zorg ervoor dat je er verleiding, maar niet té uitdagend uitziet.

2. Met een mooi colbertjasje maak je het allemaal nog iets stijlvoller. Zorg er wel voor dat je jasje in een rustige kleur is.

3. Draag hakken! Super sexy en omdat je kleding rustig is, mag je hier best uitdagend uitpakken! Een mooie hak met open hiel of sexy riempjes; het mag!

4. Draag kleding die past bij jou en je zelf ook (veel) draagt.

Make-up

5. Mascara en een eyeliner zijn altijd goed. Of je nu boodschappen gaat doen of gaat uit eten met Tom Cruise. Zorg je dat ogen opvallen!

6. Sprekende ogen creëer je ook met mooie oogschaduw. Wees niet té enthousiast, te veel is nooit goed. Maar een mooie, lichte smoky-eye is heel verleidelijk...

7. En dan je lippen. Laat ze niet te erg opvallen; het draait immers om je ogen. Maar een rode lippenstift is altijd goed. Kijk zelf wat het beste bij je gezicht en haarkleur past; ga je voor knalrood (valt wel erg op!) of voor een mooie donkere kleur?

8. Verleidelijk, die rode nagels. Welke man smelt hier niet voor? Je nagels niet té lang houden, maar een mooie, verzorgde nagel die net boven je vingertop uitkomt. Leuke rode lak erop en je bent een echte femme fatale!

Haar

9. Was je haar de avond voor je date met een heerlijk geurende shampoo, en eventueel nog een conditioner. Doe tot slot een lekkere beschermingscrème in je haar en föhn het droog.

10. De volgende dag ga je je haar krullen. Doe dit in twee etappes. Krul je haar met een medium krultang. Spray voor je een lok krult eerst even wat haarlak op die pluk. Hierdoor is je het beschermd tegen de hitte en krijg je geen pluizig haar.

11. Als je haar licht gekruld is, kan het echte werk beginnen. Spray nog wat haarlak op je haar en breng alles naar achter met je vingers, tot een mooie staart. Laat wat plukken aan de voorkant hangen, net als je eventuele pony. Zet je staart vast met een elastiekje.

12. Draai nu je staart om het elastiek heen en maak zo een soort knotje. Zet alles vast met schuifspeldjes. Als er wat plukjes loszitten: laat lekker zitten. Dat staat juist mooi!

Heb jij nog goede tips? Laat het ons weten!

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Motivatie in je inbox!