Je relatie redden - 2 simpele regels

Of het je nou huidige is die wel een oppepper kan gebruiken, of voor een toekomstige vlam, onthoud deze twee regels.

Dames, het is echt waar.. Soms moeten we gewoon leren zeggen "Je bent een loser. Ik wens je niet het allerbeste en ik wil je nooit meer zien." Misschien heb je dit ooit al eens uitgesproken of gaat het er binnenkort van komen, maar één ding is zeker: makkelijk is het niet..

Niemand wil de slechterik zijn en niemand wil gezien worden als een bitch. Maar hoe je het ook wendt of keert, iedere situatie verdient eerlijkheid. Eerlijkheid duurt tenslotte het langst!

Je relatie redden - 2 regels

Deze regels zullen je huidige of je toekomstige relatie redden. 

Regel #1. Hou jezelf niet voor de gek!

Het is onwijs belangrijk om al je negatieve gedachtes en gevoelens te uiten. Negativiteit is niet goed voor je, dus er is geen enkele reden om deze voor jezelf te houden en op te kroppen.

Lieg niet tegen jezelf!

Heeft hij je (meerdere keren) pijn gedaan? Voldeed hij niet aan jouw verwachtingen, ondanks dat hij zei dat deze onhaalbaar waren? Laat deze negativiteit voor 100% los zodat je door kunt met je eigen leven. Niemand is perfect en dat is maar goed ook. Geef toe aan je gevoelens, hoe onrealistisch of kinderachtig ze ook zijn. Wees je bewust van hetgeen dat gezorgd heeft voor de negativiteit die om je heen hangt, zodat dit je niet nog een keer overkomt.

Denk er maar eens over na: Wanneer je glas gevuld is met 'negatieve sap', heb je geen ruimte meer om 'positieve sap' in te schenken. Zodra je probeert de helft van de negativiteit los te laten en je een beetje positiviteit toelaat, wordt het een zooitje en heel ingewikkeld. Laat daarom alle negativiteit en vul je glas met positiviteit!

Regel #2. Ken je eigenwaarde!

Dit is eigenlijk waar het om draait: wanneer je je bewust bent van je eigenwaarde, garandeer ik je dat het makkelijker is om te navigeren door al je relaties. Weet wie je bent en wat je wil en wat het precies is dat je wel, en vooral niet, accepteert van Mr. Lover.

Hou de eer aan jezelf!

Ja oke, het is heel normaal om je gekleineerd te voelen wanneer hij je pijn doet en/of teleurstelt, maar wees trots op jezelf wanneer je wegloopt van hetgeen dat buiten jouw waarden ligt. Je verdient respect. Je verdient eerlijkheid. Je verdient vriendelijkheid. Geef je nooit over aan iets dat tekort doet aan dat wat je verdient!

Belangrijk: Wanneer je iemand ontmoet, wees je je er dan van bewust dat diegene is wie hij is. Accepteer dit en begrijp dat je mensen niet kunt veranderen. Het enige wat je kunt doen is aankijken of hij wel of niet past in jouw gelukkige toekomst.  Vergeet ook niet dat je terugkrijg wat je zelf geeft! 
Redactie ThePerfectYou.nl

Door

11 september 2015

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Motivatie in je inbox!