Wat willen vrouwen van mannen

Mannen opgelet, dit wil de vrouw van jou!

De grote vraag voor mannen is: wat willen vrouwen van mannen? Wij, als vrouwen, zijn erg goed in het geven van hints maar mannen snappen dit vaak niet. Bij deze vraag komt natuurlijk ook de verwachtingen van vrouwen bij kijken. Wij onthullen dus wat vrouwen echt willen. 

Wat willen vrouwen van mannen

Uit een Brits onderzoek waar ruim 2000 vrouwen zijn gevraagd wat zij echt van mannen willen, zijn dit de meest voorkomende antwoorden:

  1. Spontane knuffel van mijn partner
  2. Comfortabel ondergoed
  3. Iemand die je vraagt of je gewicht bent verloren
  4. Een cadeautje kopen voor een ander
  5. Sexy ondergoed dragen
  6. Tegen een koopje aanlopen
  7. Een bos bloemen krijgen
  8. Een cadeautje krijgen
  9. Iemand die je er jonger uit vindt zien dan je daadwerkelijk bent
  10. Een vreemde die je een complimentje geeft over je stijl

Verras jouw vrouw

Het komt er eigenlijk op neer dat vrouwen graag verrast worden. Dat kan met een lieve knuffel, bloemen of een cadeau. Dus mannen read and learn! Wij hebben namelijk ook vaak een heel ander idee wat mannen denken.. Ook al zeggen veel vrouwen dat zij niet van verrassingen houden (omdat wij graag de touwtjes in handen hebben) dat menen wij vaak niet! Het brengen van een kop koffie, helpen met het dragen van de boodschappen en ophalen van werk waarderen wij! Het zijn de kleine dingen die de dag speciaal maken.

Tips van de redactie

1. Maak de verrassing persoonlijk

Zegt zij al jaren dat ze graag naar Parijs wilt? Er is een grote kans dat zij hints aan het geven was maar dit is ook ideaal om haar hiermee te verrassen! Je weet zeker dat ze het leuk gaat vinden; het kan niet makkelijker.

2.  Kook voor haar

Het is heel cliché maar veel vrouwen vinden het fijn als het eten klaar staat als zij een lange dag achter de rug heeft. Kook jij altijd al voor haar? Kies dan een recept uit en ga lekker samen eten maken. Koop alle ingrediënten en neem de tijd voor elkaar.

3. Een hele dag samen

Vaak zijn we allemaal druk met allerlei dingen in het weekend. Nog even dingen voor werk afmaken, langs jouw ouders en je wilt ook nog even winkelen. Heb je nog wel tijd voor jouw lover? Plan een dag in samen. Telefoons, computer en TV's moeten uit en besteed alle tijd aan elkaar. Geniet van elkaar! 

Redactie ThePerfectYou.nl

Door

22 april 2015

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Motivatie in je inbox!