Over ons

 

The Perfect You is voor chicks die één van de best bewaarde geheimen ooit proberen te ontrafelen: hoe bereik je de ultieme balans in je leven? En word je daardoor de beste versie van jezelf. Zonder dat je erin doorslaat, en een saaie theedrinkende, gojibessen vretende moeke wordt. Of iets wat daar lijnrecht tegenover staat: een dertiger die zich wanhopig vasthoudt aan haar twintiger jaren en ieder weekend staat te housen in de club en de ene na de andere foute vent haar bed in hengelt...

Het leven is een groot feest! Met hier en daar een katertje, een poepluier, een functioneringsgesprek en een incidentele after party. Gewoon omdat het kan!

Precies daarover willen wij met jou van gedachte wisselen. Je kunt hier terecht voor verhalen en ervaringen waardoor je weet dat je niet de enige bent. Dat het oke is om het ene moment klapperende eierstokken te hebben en het volgende moment een zweetaanval omdat het over 'tepelhoedjes en persweeën' gaat. Vroeger struinde je misschien ieder feestje af en kreeg je al fomo bij de gedachte om er een te missen. Tegenwoordig probeer - met de nadruk op probeer - je de wijntjes tot een minimum te beperken. Want ja, het is ook belangrijk om te sporten, gezond te eten en jezelf te ontwikkelen. En ja, dat gaat nu eenmaal niet hand in hand met gruwelijke katers. En vind je het net zoals wij ook belangrijk om goed voor de aardbol te zorgen, maar ben je nog een beetje zoekende hoe je daar zelf je steentje aan bij kunt dragen? Wij zoeken met je mee! En verblijden je met onze Perfect Finds, dingen en zaken waar je knap of lekker van wordt, inspiratie voor je droomhome en traveltips om je wanderlust mee te stillen. Kortom: The Perfect You is hét online magazine waar je een snelkoppeling van moet maken op je tellie. En snel een beetje!

Kusje, doei! 

 

Houd ons in de smiezen op FacebookPinterest & Instagram

 

Zusjes van ThePerfectYOU.nl

ThePerfectWedding.nl valt onder Weblab.nl. En heeft meerdere zusjes in binnen- en buitenland.

Motivatie in je inbox!