Onze Geschiedenis

ONTSTAAN VAN THEPERFECTYOU.NL

Met vriendinnen rond de tafel kwamen we, onder het genot van een wijntje, tot een bijzondere conclusie. Wij vrouwen voelen ons nooit goed genoeg. We merkten dat we allemaal dezelfde issues hebben; we lopen een slag in de rondte en nóg lijkt het of we nog steeds niet alles onder controle hebben. Op welk vlak dan ook. Het is elke week rennen en je komt altijd tijd te kort. Je probeert aandacht te besteden aan je relatie en gezin, werk, vrienden en familie, je huishouden, wil gezond leven en dus regelmatig sporten en dan heb je nog geen tijd besteed aan jezelf (me-time). Daar komt nog bij dat we onszelf nooit goed genoeg vinden. We hebben niet de juiste kwaliteiten, lichaam, kapsel en capaciteiten..

Zo is ThePerfectYou.nl ontstaan: Mooi word je niet, dat bén je! ThePerfectYou.nl is meer dan een (online) magazine. Het is een levenswijze. We schrijven frisse en inspirerende artikelen vanuit het oogpunt dat je al perfect bent! Wij geloven dat vrouwen het mooist zijn als ze stralen en daar zijn we een down-to-earth gids voor met een dagelijkse dosis inspiratie om volop van het leven te genieten!

ONDERDEEL VAN THEPERFECTWEDDING.NL

ThePerfectYou.nl is ontstaan vanuit onze andere website ThePerfectWedding.nl. ThePerfectWedding.nl is de grootste trouwsite van Nederland met maandelijks meer dan 220.000 unieke bezoekers. Het zal je niet verbazen dat 95% van deze bezoekers vrouwen zijn. Door het grote succes leek het ons daarom een goed idee om ons portfolio uit te breiden door nog een site op te zetten. Een site die gericht is op vrouwen, om elkaar te kunnen versterken!

We werken met een team van zes meiden aan de redactie van beide websites. Daarnaast hebben we een technisch- en salesteam. Meer weten? Bekijk ons 'Perfect Team'!

Motivatie in je inbox!