5 dingen waar wij gelukkig van worden

5 dingen waar wij gelukkig van worden

Iedereen heeft soms dat klein beetje geluk nodig...

Soms hebben wij even iets nodig om onszelf op te vrolijken. We leven vaak in een routine en dat betekent dat onze dagen er vrijwel altijd hetzelfde uitzien. Dit kan ervoor zorgen dat je leven in een sleur komt. 

Daarom is het juist zo fijn om zo nu en dan even onze creatieve geest te gebruiken, aan de slag te gaan met leuke DIY's of onszelf terug te trekken met een goed boek. Heb jij daar ook zo behoefte aan? Ik wel!

Daarom besloot ik 5 dingen uit te zoeken waar jij en ik gelukkig van worden.

1. DIY

Masking tape, toffe knijpers en een leuk lint. Genoeg spullen om aan de slag te gaan met een toffe DIY! Er is dan ook niets leukers dan op zaterdag of zondag eens lekker creatief bezig te zijn. Ik heb hieronder alvast wat leuke en creatieve items op de foto gezet.

Ben jij een klein beetje inspiratieloos? Check dan snel onze categorie DIY.

2. Terugtrekken met een Dagcrème

Een hele, hele, hele fijn crème! Daar word ik soms gewoon gelukkig van. Ik kan dan ook uren in de badkamer staan om mezelf in te smeren met allerlei lekker-ruikende en hydraterende dagcrèmes. Mijn favoriete merk is Philosophy. Waarom? Omdat deze producten verfrissend en goed zijn voor mijn huid.

3. Een klein beetje geluk

We kunnen allemaal zo nu en dan wel een klein beetje geluk gebruiken toch? Bij de nieuwe editie van Flow Magazine krijg jij een klein geluk boekje.

Die oppepper kunnen wij allemaal wel gebruiken toch?

4. Tijd voor jezelf

Tijd voor jezelf nemen. We roep heel vaak 'ik ga echt meer tijd voor mezelf nemen', maar in praktijk blijkt dit altijd een stuk lastiger te zijn. Daarom hebben wij voor jou een aantal inspiratie-items op de foto gezet, waarmee jij meer tijd voor jezelf kunt nemen. En daarbij mag jij jezelf best verwennen..

  • Koop een lekker luchtje
  • Drink je favoriete thee
  • Zonder je af met een heerlijk tijdschrift!

5. Tot rust komen

Het is belangrijk dat jij af en toe eens goed tot rust komt. Dit kun je doen met een goed boek, het bijhouden van een dagboek of door een uurtje te kleuren. Je kunt natuurlijk ook een heerlijk bad nemen en je favoriete series kijken.

Rosalyn van Houwelingen

Door

14 april 2015

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Motivatie in je inbox!