Must see: The Danish Girl

Must see: The Danish Girl

The Danish Girl is een super mooie film! Het is een liefdesverhaal gebaseerd op een echt gebeurd verhaal. Het draait om het leven van de kunstenaars Einar en Gerda Wegener.

The Danish Girl is een super mooie film! Het is een liefdesverhaal gebaseerd op een echt gebeurd verhaal. Het draait om het leven van de kunstenaars Einar en Gerda Wegener. Einar maakt de beslissing om als vrouw door het leven te gaan. Je ziet wat voor invloed dit heeft op hun huwelijk en de kunst. De film is helemaal in de jaren 20 stijl, wat ontzettend gaaf is als je kijkt naar de kostuums en setting.  

Bekijk de trailer:

Geregisseerd door: Tom Hooper (Les Misérables, The King's Speech). Het scenario is geschreven door Lucinda Coxon, gebaseerd op het boek van David Ebershoff (in het Nederlands Het Deense Meisje). Verder met o.a. Matthias Schoenaerts (Far From the Maddening Crowd), Ben Whishaw (SPECTRE) en Amber Heard (Magic Mike XXL).

Win kaarten voor The Danish Girl

Wij mogen 3 x 2 kaarten weggeven. Wat je moet doen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief, onder al onze inschrijvingen verloten we de kaarten. Schrijf je hier in 

Sarah Glasbergen

Door

15 januari 2016

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Motivatie in je inbox!