Valentijnsfilm - Onze top 5

Wat is er romantischer dan op Valentijnsdag een heerlijke valentijnsfilm te zien?

Wij van ThePerfectYou.nl houden van die heerlijke romantische komedies en willen jullie deze niet onthouden. Vandaar onze top vier Valentijnsfilms. 

Valentijnsfilm - Onze top 5

 

1. Love Happens

Eloise (Jennifer Aniston) heeft weinig geluk in de liefde; ze heeft zelfs net haar vriendje aan de kant gezet. Dan is er Burke (Aaron Eckhart), een charmante weduwnaar, die zich na het overlijden van zijn vrouw ontpopt tot een zelfhulpgoeroe. Hij schrijft een succesboek en trekt door het land voor een promotiecampagne. Op een gegeven moment loopt hij Eloise tegen het lijf. Na een stroeve eerste afspraak, bedenkt Eloise een originele vervolgafspraak. Toch merkt Burke dat hij toch nog niet helemaal over het verlies van zijn vrouw heen is.

2. NEW IN TOWN

De zeer sterkte consulente Lucy Hill (Reneé Zellweger) is verliefd op haar leventje in Miami, maar wordt plotseling naar Minnesota gestuurd om daar aan het werk te gaan. Na een ijskoud welkomstfeestje geeft haar nieuwe buurt haar al snel een warm en knus gevoel. Totdat haar opdracht een andere wending krijgt..

3. I HATE VALENTINE'S DAY

Genevieve (Nia Vardalos) heeft een bloemenzaak in het hartje van Brooklyn, New York. Op romantisch gebied heeft ze een uniek systeem uitgedacht; na vijf afspraakjes stopt ze elke relatie om pijnlijke momenten te voorkomen. Maar dan is daar Greg (John Corbett). Hij is grappig, aantrekkelijk, charmant... Zal Genevieve haar eigen regels overtreden? 

 4. Alles is liefde 

Alles is Liefde is een Nederlandse variant op 'Love Acctualy'. Dit is echt een ultieme feelgood Valentijnsfilm! Met Carice van Houten die weer schittert op de Nederlandse doeken. Deze film bevat een dosis humor en is ideaal voor een perfecte Valentijnsavond! 

5. 10 things I hate about you

Wil jij met Valentijn een romantische komedie kijken die niet té zoetsappig is? Ga dan voor de film '10 things I hate about you'. Deze film is sowieso boyfriend geschikt! Enne, voor een eerste date is dit ook een perfecte keus! 

Redactie ThePerfectYou.nl

Door

08 februari 2016

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Motivatie in je inbox!