Ontdek de godin in jezelf

Ontdek de godin in jezelf

Ja, iedereen kent de slogan wel van het bekende merk dat geweldige scheermessen verkoopt. De scheermesjes zorgen voor nog mooiere en vooral gladde benen. De ‘goddess in you’ heeft mogen stralen tijdens de feestdagen in December.

Credit: Hazel & Pine 

Hopelijk heb je genoten van gave feestjes, samenzijn met vrienden of familie en je heerlijk opgetut voor oud en nieuw met prachtige kleding en hoge hakken. Nu het nieuwe jaar begonnen is en je wellicht ook even genoeg hebt van al het eten, de feestjes en drukte is ook de ‘goddess in you’ aan de beurt.

Wil jij ook meer uit het leven halen?

Vaak geef je je uiterlijk meer aandacht dan je innerlijk, terwijl je nog meer gaat stralen als je ook van binnen lekker in je vel zit en in balans bent.

Ontdek je verborgen godinnen

Hoe werk je toch aan het vergroten van je zelfvertrouwen? Hoe zorg je dat je perfectionisme niet je leven gaat beheersen? Je angsten voor niet-goed-genoeg-zijn eens ophouden? En waar haal je die innerlijke rust vandaan als je die zo hard nodig hebt?

Het antwoord is: aandacht naar binnen keren. Nu klinkt dit nogal zwaar, maar het kan ook leuk zijn. Laten we er een gaaf thema omheen bedenken!

Euhm vrouwen, mooi, uniek en veelzijdig! Ja godinnen natuurlijk!!! Want zeg nou zelf elke vrouw is toch uniek, heeft geweldige kwaliteiten, talenten en eigenschappen. Nu gaat het alleen nog om het ontwikkelen en vergroten van deze punten.

[gallery link="file" columns="2" ids="81119,81112"]

Credit: Hazel & Pine 

Godinnen Power

Laten we de godinnen nemen: er zijn 7 godinnen die jij in je hebt. Sommige zal je direct herkennen. Andere herken je in eerste instantie niet, maar zijn er zeker wel. Hoe leuk is het om te gaan ontdekken welke godinnen er al in jou schuilen? En welke je misschien wel wilt gaan ontwikkelen?

Wanneer je de 7 godinnen gaat herkennen en weet dat ze er zijn, kun je ze gaan inzetten.

Wie zijn onze godinnen:

  • De slimme Athena
  • De jagende Artemis
  • De huiselijke Hestia
  • De loyale Hera
  • De helpende Demeter
  • De jeugdige Persephone
  • De sensuele Aphrodite.

Spelenderwijs ontdekken

Ook benieuwd geworden naar de godinnen in jou? Wellicht gebruik je nu nog maar 2 a 3 godinnen, terwijl de andere 4 ook in je schuilen. Let er de komende tijd eens op.

Wie weet welke eigenschappen en kwaliteiten je gaat opmerken. Ben je nieuwsgierig geworden? Wil je jou godin een gezicht geven? En jezelf of een vriendin een gaaf cadeau doen om de ‘goddess in you’ van binnen te ontmoeten.

Lees dan verder over de Playshop Godin Inzicht van Yvette, want niet alleen je uiterlijk verdient aandacht, maar ook je innerlijk en natuurlijk op een creatieve en leuke manier.

Yvette Overbeeke

Door

26 januari 2015

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Motivatie in je inbox!