Oud en Nieuw vieren als single!

Oud en Nieuw vieren als single!

Lees onze tips over hoe jij spetterend het nieuwe jaar als vrijgezel ingaat!

Vrijgezel zijn is echt niet erg. Ik bedoel, soms is het juist ontzettend leuk! Je hoeft met niemand rekening te houden, hebt alle vrijheid en van relatiestress heb jij al helemaal geen last! Toch kun jij je tijdens de feestdagen op een 'vervelende' manier erg vrijgezel voelen. 

Buiten Kerst, is Oud&Nieuw ook altijd een feest waarbij je als single jezelf soms ook echt single kunt voelen. Vooral tijdens de kus om twaalf uur! Maar, Oud en Nieuw vieren als single hoeft echt niet zo vervelend te zijn. Lees onze tips over hoe jij spetterend het nieuwe jaar als vrijgezel ingaat!

1. Ga niet tussen de stellen zitten

Heb jij een club vrienden die alleen maar bestaat uit stellen, maar wil jij toch graag Oud&Nieuw vieren met hen? Neem dan iemand mee die ook vrijgezel is.

Een gemengde club met single's en stelletjes is het allerleukst. Zo krijg je een gezellig sfeer, waarbij de verliefde koppels niet de overhand krijgen.

2. Zoek een leuk feestje op

Als vrijgezel kun je ook altijd een leuk feestje opzoeken! Desnoods met één vriend of vriendin. Zo kun je ter plekke ontzettend veel nieuwe 'vrienden' maken en krijg jij gegarandeerd de avond van je leven!

Je hebt dan ook geen 'awkward moment' om twaalf uur, wanneer je uit een paar honderd mensen kunt kiezen voor een nieuwsjaarskus. 

3. Het 'twaalf uur' moment

Sta je bij een leuk feest? Vlieg dan om twaalf uur de eerste in de armen die je tegenkomt, of waar je al heel de avond gezellig mee hebt gekletst. Ben je met vrienden? Zorg dan dat jij niet de enige vrijgezel bent, grijp niet direct naar de fles (omdat je niet anders kunt) en ga niet van te voren hierover in de stress zitten.

Ben jij wel de enige vrijgezel? Houd dan tijdens twaalf uur de champagnefles vast. Dan kun jij die even poppen, terwijl de koppels even een momentje hebben. Roep daarna 'champagne'! Vul de glazen en geef iedereen een nieuwjaarskus.

4. Drink niet uit 'ellende'

Misschien heb jij recent geen relatie meer en voel jij je hier nog verdrietig over. Probeer toch niet te drinken uit ellende, hier komt namelijk alleen maar ellende van. Een extra glaasje tijdens de jaarwisseling is helemaal niet erg, maar ben jij ergens nog verdrietig, dan kan alcohol een heel vervelend effect krijgen.

5. Stel doelen op

Jij gaat een jaar tegemoet dat jij zelf kunt invullen. Je hoeft geen rekening te houden met je partner, je kunt alles doen en laten wat je wilt. Maak daar ook gebruik van! Stel voor Oud&Nieuw een aantal mooie nieuwjaarsdoelen voor jezelf op!

Plan bijvoorbeeld een toffe reis, zo heb jij iets om echt naar uit te kijken en ga jij een stuk relaxter het nieuwe jaar in!

6. Laat het geen 'big item' worden

Laat het niet jouw feestdagen verpesten door er iets groots van te maken. Uiteindelijk is Oud&Nieuw zelf niet eens zo heel bijzonder. Belangrijker is dat jij gezond bent, geliefd wordt en met een frisse blik het nieuwe jaar in kunt gaan.

Make the best of 2016!

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Motivatie in je inbox!