Top 7 films voor deze herfst én winter

Wat ik zo fijn vind aan de herfst én winter? Wegzwijmelen bij romantische komedies.

Deze herfst én winter kunnen wij weer heerlijk bankhangen, want het is weer tijd voor de ultieme herfst én winterfilms. Lachen met Sandra Bullock en zwijmelen bij Hugh Grant. Pak er een kop thee bij! Deze films moet jij gezien hebben. 

1. The Best of Me

In deze romantische film zien twee oude schoolliefdes; Jason en Amanda elkaar na 20 jaar weer terug tijdens de begrafenis van een oude vriend. De gevoelens die zij ooit voor elkaar hadden, zijn nog niet helemaal weg.

WEETJE: Deze film is gebaseerd op de roman van Nicholas Sparks, die ook The Notebook, Safe Haven en Dear John schreef.

 

2. Pak van mijn Hart

Oke, eigenlijk is dit dé nieuwe Nederlandse Sinterklaas film. Maar wij vinden dat jij die heel de winter door kunt kijken. Waarom? Omdat het gewoon een heerlijke feelgood movie is!

3. The Holiday

Cameron Diaz zet haar overspelige vriend aan de kant. Op hetzelfde moment gebeurt bij Kate Winslet (bekend van Titanic) hetzelfde. Alleen Diaz woont in Amerika en Winslet in England. De twee (die elkaar niet kennen) besluiten voor twee weken van huis te ruilen. Met hilarische en romantische gebeurtenissen als gevolg.

4. Bridged Jone's Diary

Deze film is misschien wel één van de bekendste films onder vrouwen. Een jonge Bridget houdt een dagboek bij over haar goede voornemens. Zij wil twee dingen: afvallen en een man vinden. Maar dat gaat natuurlijk niet heel makkelijk..

5. Serendipity

Wanneer Sara op een drukke winterdag toevallig tegen Jonathan aanloopt, hebben de twee direct een klik. Aan het eind van de avond wisselen ze telefoonnummers uit, maar het papiertje waait uit Jonathan zijn hand. Sara ziet dit als een teken en de twee gaan uit elkaar. Jaren later, wanneer beiden op het punt staan te trouwen met iemand anders, gaan ze naar elkaar op zoek.

6. Love Actually

De film bestaat uit een aantal verhalen, die door elkaar heenlopen. Ieder met zijn eigen issues tijdens de kerstdagen. Een lijst aan wereldberoemde sterren, zorgt ervoor dat deze film gegarandeerd een succes is!

7. The Proposal

De keiharde hoofdredactrice Margaret a.k.a Bullock dreigt terug te worden gestuurd naar Canada, omdat zij geen officiele Amerikaanse staatsburger is. Zij weet werknemer Andrew zover te krijgen dat hij vertelt dat zij samen gaan trouwen. Met de immigratiedienst op de hielen, moeten zij bewijzen dat ze elkaar al jaren kennen. 

Rosalyn van Houwelingen

Door

23 juni 2015

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Motivatie in je inbox!