6 vooroordelen van vrouwen over mannen

Die achteraf toch niet blijken te kloppen...

Mannen: ze zijn lui, luisteren alleen wanneer het hen uitkomt, denken alleen maar aan sex én willen de baas zijn. Toch? Oke, misschien ben je het niet met alles eens, maar eerlijk is eerlijk: wij vrouwen hebben écht wel vooroordelen over het mannelijk geslacht. Als wij mannen zouden zijn hadden we het daarom ook echt wel anders gedaan. Maar, kloppen onze vooroordelen wel?

Er is een boek geschreven genaamd 'WTF Are Men Thinking'. Het gaat over communicatie, sex, trouwen, daten en romantiek. Voor het boek zijn 250.000 mannen geïnterviewd en zijn onderstaande gedachten onderzocht. In dit boek worden alle vooroordelen die vrouwen hebben over mannen onderuit gehaald. 

6 vooroordelen van vrouwen over mannen

 

1. Mannen luisteren niet

Uit onderzoek blijkt dat 90% van de mannen aangeeft dat ze hun best doen om goed te luisteren. Het gaat namelijk om het brengen van de boodschap, volgens hen. Vrouwen hebben namelijk vaak de neiging om er een heel verhaal om heen te vertellen, dat vinden mannen irritant. Op dat moment stoppen ze met luisteren.

2. Mannen willen de touwtjes in handen hebben

Misschien zijn mannen wel lui maar zij vinden het leuk als de vrouw initiatief toont. Stap dus op iemand af en wees brutaler in de slaapkamer! Daar houden ze van!

3. Mannen willen altijd sex

Mannen worden ook moe, geïrriteerd en hebben ook last van stress dus deze gedachte is helemaal niet waar.

4. Mannen kunnen niet monogaam zijn

In veel films, series en het nieuws krijg je vaak te horen dat de man is vreemdgegaan. Mannen denken hetzelfde als vrouwen: als zij gek zijn op hun partner gaan zij niet vreemd.

5. Mannen houden niet van voorspel

84% van de mannen zei dat hij wel van voorspel houdt en niet meteen richting bed wil. Neem dus lekker de tijd met je lief. Nog een bijzondere resultaat: 90% van de mannen wil na sex lekker met zijn vrouw knuffelen. Wie had dat ooit gedacht?

6. Mannen moeten de kostwinner zijn

Het liefst verdeelt de man de taken in en rond het huis met zijn vrouw. Hij wil tegenwoordig niet meer alleen werken en dat zij thuis met de kinderen zit.

Redactie ThePerfectYou.nl

Door

21 april 2015

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Motivatie in je inbox!