Trouwdag - 8 redenen waarom deze dag je grootste fantasie is

Wij geven al die ontelbare romantische sprookjes de schuld...

Al van jongs af aan maken we kennis met deze bijzondere stap in het leven. Ik kan mij nog goed herinneren dat ik voor het eerst keek naar een sprookje als Assepoester: in één woord 'WAUW!'. Die prachtige trouwjurk, de glimmende hakjes, haar haar zo mooi opgestoken, om nog maar niet te beginnen over die prins. Geen twijfel mogelijk, jouw droom zal niet stoppen voordat deze uitkomt. 

Ontelbare sprookjes maken ons duidelijk dat je trouwdag de meest onvergetelijke dag van je leven is; een dag waarop je door het leven gaat als een ware prinses met haar prins aan haar zijde. Wees eens eerlijk, had jij je bruiloft niet al lang en breed gepland en uitgedacht gedurende je tienerjaren?

Er zijn verschillende redenen waarom haar trouwdag dé nummer 1 fantasie blijft voor een vrouw. Niet alleen vóór zij hun soulmate vinden, maar ook zeker in de periode naar de mooiste dag van haar leven.

8 redenen waarom trouwen je grootste fantasie is

1. Voor één dag word je behandeld als een prinses.

Iedereen die op jouw trouwdag aanwezig is, is er voor jou (en oké, ook een 'beetje' voor je lief). Iedereen zal je bewonderen en je complimenteren om je uitstraling. Op deze dag hoef je je eens niet in te houden en je aan te passen aan andere vrouwen. Jij bent hét middelpunt van de attentie. Een klein momentje in het leven waarin de gehele wereld stopt en alles om jou draait!

2. Eindelijk begint jouw sprookje: 'And she lived happily ever after..'

Sneeuwwitje, Doornroosje, Assepoester.. Is jouw idee om te trouwen en de verlangens naar zo'n prachtige jurk ook niet ontstaan door het kijken van al die romantische sprookjes? Deze prachtige verhalen hebben ons één ding geleerd (en stiekem ook beloofd): Once upon a time komt er een prins die je redt en je mee zal nemen naar een mysterieus land waar je nooit eerder geweest bent. Ja, jouw happily ever after begint op je trouwdag!

3. Mooier als op je trouwdag zul je je niet voelen.

Voor de gemiddelde vrouw is er maar één moment in haar leven waarop ze een prachtige prinsessenjurk draagt. Precies, dat moment is de dag van je trouwen. In de aanloop naar de trouwdag zorg je dat je lekker in je vel zit en dit van top tot teen uitstraalt. Als finishing touch zal de jurk jouw prachtige uitstraling inpakken. Er zal niet één haartje zijn dat verkeerd zit en je make-up en nagels zien er netjes en verzorgd uit. Jouw natuurlijke schoonheid zal op deze dag bewonderd worden door alle aanwezigen.

4. Je hoeft er niet meer over na te denken of het gaat gebeuren.

Het moeilijkste van fantaseren over jouw droom trouwerij en een levenslange relatie is de gedachte dat het misschien nooit zal gaan gebeuren. Maar, dat is voor jou verleden tijd: jouw trouwdag staat op de planning en wordt onvergetelijk mooi!

Ga jij binnenkort trouwen? Neem dan eens een kijkje bij ThePerfectWedding.nl de website over trouwen! de website over trouwen! 

5. Het is dé kans om een super groot feest te organiseren.

Knallend vuurwerk, een reusachtige taart, kleurrijke ballonnen, feestelijke muziek, een fotograaf, en noem maar op.. Jouw trouwdag wordt hét feest van het jaar en er is niemand, ik herhaal niemand, die dit zou willen missen.

6. Om nog maar niet te beginnen over het vrijgezellenfeest.

Iedere vrouw heeft een vriendin nodig die er is wanneer je haar nodig hebt, maar er gaat niets boven samen zijn met je beste vriendinnen terwijl jij jezelf klaarstoomt voor het grootste avontuur in je leven. Hilarische quotes, beschamende herinneringen, wilde dansjes en wijn in overvloed. Het wordt een girls' night out, niets is te gek!

7. Je gaat een volgend stap in het leven tegemoet.

Gedurende het leven hebben we te maken met ontzettend veel overgangen en oversteken naar volgende stappen. Trouwen is misschien wel de meest belangrijke milestone in het rijtje. Het staat niet alleen voor het einde van je jonge volwassenheid, je gaat ook een nieuwe fase in waar je, in positieve zin, niet meer uitkomt (en dat is maar goed ook!).

8. Eindelijk word je door een man geaccepteerd zoals je bent.

Daten kan lastig zijn voor het hart van een vrouw, maar ook zeker voor onze gevoelens en onze eigenwaarde. Na veel negatieve ervaringen is het misschien moeilijk voor te stellen dat jouw prins op het witte paard écht bestaat. Op jouw trouwdag zul je 'ja' zeggen tegen de man van jouw dromen. Geen scharrels, liefdesverdriet en foute relaties meer voor jou. De kalverliefde is verliefde tijd, jij hebt kennis gemaakt met échte liefde. 

Redactie ThePerfectYou.nl

Door

22 april 2015

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Motivatie in je inbox!