De 17 dingen die mannen onweerstaanbaar maken

We kunnen nou eenmaal niet zonder het mannelijke geslacht.

Mannen. Tja, wat valt er over te zeggen? Natuurlijk zijn ze wel eens ontzettend irritant en halen ze het bloed onder je nagels vandaan wanneer je weer eens struikelt over een rondslingerende onderbroek. Om nog maar niet te beginnen over het keukendeurtje dat al drie weken wacht om gerepareerd te worden. Maar, wees eerlijk: de 'negatieve' aspecten kunnen niet op tegen de positieve en we kunnen gewoon ook écht niet zonder ze. 

Over de 'positieve aspecten' gesproken.. zijn mannen in het algemeen niet gewoon heel aantrekkelijke wezens? Nee, dan heb ik het niet over een gespierd lijf en helder blauwe ogen, maar over de aantrekkelijke dingen die zij onbewust doen. Want wees eerlijk: hoe sexy is het als je lief ontzettend goed kan koken, of super leuk kan spelen met je kleine nichtje?

17 dingen die mannen onweerstaanbaar maken

 

1. Mannen en kinderen

Niets mooiers wanneer je een man ziet genieten van de tijd die hij doorbrengt mijn zijn kinderen in de speeltuin..

2. Humor en lachen

Want wie valt er nou niet voor iemand die plezier en humor belangrijk vindt in het leven en niet bang is om dit te laten zien?

3. Aardig zijn

Eerlijk, hoe aantrekkelijk is het als mannen gewoon aardig zijn? Of het nu is in de vorm van fooi geven aan de postbode wanneer het regent, of als hij zijn auto aan de kant zet om een scholier te helpen met de ketting die van haar fiets afligt. Om nog maar niet te beginnen over het openhouden van de deur voor een oud vrouwtje met een volle boodschappenmand..

"Catching a man doing something that shows his character.. The sexiest thing ever!"

 

4. Concentratie!

Is het niet ontzettend aantrekkelijk om naar het gezicht van een man te kijken wanneer hij serieus en geconcentreerd bezig is met hetgeen wat hij doet?

5. Praten met passie

Het gaat niet eens om het onderwerp van het gesprek. Wanneer een man gepassioneerd praat over 'wat dan ook' kunnen wij vrouwen uren luisteren naar zijn verhalen.

6.Een goed gesprek behouden

Als een man in staat is om een gesprek op niveau te voeren en deze dan ook nog eens aan de gang te houden.. Maak ons vrouwen gek!

7. Opgestroopte mouwen

Mannen hebben misschien een zwak voor de billen en/of borsten van een vrouw. Menig vrouwenhart slaat over van ontblote onderarmen 

8. Glinsterende ogen

De manier waarop een man naar je kan kijken zegt vaak meer dan 1000 woorden. Eerlijk, kon jij de sprankeling in zijn ogen tijdens jullie eerste date weerstaan? 

9. Bakken en braden

En nee, dan doel ik niet op 'het in de keuken staan wanneer hij toekijkt hoe jij de aardappelen in het water laat plonsen.' Een man die kookt, of in ieder geval een poging doet tot, heeft bij ons een dikke streep voor!

10. Een hart voor dieren

Schattig toch, wanneer hij een uit-de-boom-gevallen-vogeltje terugbrengt naar zijn moeder, of wanneer hij zich klaar maakt voor een dagje strand met de hond (en jou)!

11. Oogcontact

Vooral wanneer er ontzettend veel andere mooie vrouwen om je heen staan, maar als hij kijkt naar jou.. Weten dat een man 100% van zijn aandacht aan jou schenkt is een enorm pluspunt! 

12. Bewust en bedachtzaam

Wij vrouwen waarderen het wanneer een man zomaar laat weten dat hij aan ons denkt, of wanneer hij ineens een smsje stuurt als naar aanleiding van het gesprek van afgelopen weekend. Het je herinneren aan een verjaardag of je succes wensen voor een belangrijke afspraak later op de middag. Het zijn de kleine dingen die het grote verschil maken! 

13. Verrassend en onverwachts 

Of het nu een weekendje weg is, of plotseling een knuffel van achteren. Onvoorspelbare acties zijn ontzettend aantrekkelijk!

14. Gevoel voor mode

Heerlijk wanneer je een man niet hoeft te vertellen dat een gele broek en een paars overhemd écht niet samen gaan. 

15. Talenknobbel

Samen met je lief op vakantie in Frankrijk en terwijl jullie met vraagtekens boven het hoofd rondrijden in een romantisch dorpje, vraagt hij, in de taal der liefde (!!), de juiste weg. Zucht..

16. Passie en ambities

Niets zo aantrekkelijk als een man die weet wat hij wil bereiken in het leven!

17. Muzikaal

Leuk hoor, wanneer je lief 'zingend' onder de douche het nieuwe nummer van Michael Bublé laat horen. Maar beeld je nu even in dat hij naast een kampvuur zit, op een gitaar speelt en een speciaal voor jou geschreven liedje zingt..

Redactie ThePerfectYou.nl

Door

22 februari 2016

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Motivatie in je inbox!