9 redenen waarom verliefd zijn op de juiste persoon zo mooi is

Verliefd op de juiste persoon maakt verliefd zijn geweldig!

Soms heb ik van die dagen dat ik mezelf binnen opsluit en het mezelf naar m'n zin maak (dan lak ik mijn nagels terwijl er een vettig masker van m'n haar afdruipt). Op zulke momenten vraag ik me wel eens af wat ik zou doen als ik niet opgesloten zou zijn in mijn eigen huis. Ik zal eerlijk zijn, soms, wanneer het bijna donker is en de avond eindeloos lijkt te zijn, lijkt het me toch wel heel fijn mijn gedachten te delen met iemand die dat ook met mij zou willen of om van de bank afgetrokken te worden en op avontuur te gaan! 

Ik kwam tot de conclusie dat boven alles - uiterlijk, charmes, humor, romantiek - het super belangrijk is een man om je heen te hebben die je leven verrijkt. Iemand die je nét iets verder duwt dan je persoonlijke grenzen en je meeneemt naar plekken waar je nog nooit van gehoord hebt. Wanneer je zo iemand vindt, komt de rest vanzelf..

De juiste persoon..

Eerlijk is eerlijk, het is moeilijk en best vermoeiend om telkens weer, in je uppie, voor vernieuwing te zorgen. Hiervoor heb je een partner, een soulmate, nodig die zorgt voor de nodige spanningen als je samen bent. Iemand die het niet uitmaakt dat hij morgenvroeg moet werken en je meeneemt voor een avond/nacht vol avonturen. Hij is iemand die zegt 'Laten we dit doen!' in plaats van 'We zien wel..'

Denk maar eens na; er is een reden waarom designers en kunstenaars kiezen voor een bepaalde muze. Een muze is een verlenging van henzelf en laten het beste in hun naar boven komen.

1. Hij laat je dingen zien die je anders gemist zou hebben

De wereld is groot, heel groot en heeft veel meer te bieden dan jij in je eentje ooit zult zien. Iemand die je liefhebt en jou inspireert, daar kijk je tegenop. Je bewondert diegene, waardoor deze een toegevoegde waarde heeft in jouw leven. Of we het nu hebben over het restaurant in de stad waar je de lekkerste pizza's kunt eten of over het punt op de berg waar je het mooiste uitzicht hebt; samen zie je altijd meer!

2. Hij motiveert je het beter te doen

Hij geeft jou een duwtje in de goede richting om een beter persoon te worden, maar zonder druk. Hij is de perfecte stimulatie om jouw grenzen te verhogen. Wanneer je dreigt op te geven is het super belangrijk iemand naast je te hebben die je op het juiste spoor houdt.

"The greatest thing you will ever learn, is to love and be loved in return"

 

3. Hij is oneindig interessant

Hij is de persoon met wie je de hele dag op de bank kan liggen, pratend over alles zonder ongemakkelijke stiltes. Hij praat over zijn ervaringen in het leven en dat stimuleert jou om alles uit het leven te halen wat erin zit.

4. Hij laat je compleet voelen

Hij geeft jou het gevoel dat je niets mist in het leven of dat er iets beters langs zal komen. Alles wat je nodig hebt ligt aan je voeten. Dát is het mooie van verliefd zijn op de juiste persoon. Hij laat jou realiseren dat je het in je hebt om een tevreden en voldaan gevoel te creëren.

"When someone else's happiness is your happiness, that's love"

 

5. Hij maakt je dromen groter

Wanneer je samen bent met hem, geeft hij je de motivatie om verder te gaan dan jij dacht dat je zou kunnen. Samen zijn met hem geeft jou het gevoel dat je de hele wereld aankunt, overal naar toe kan vluchten en alles kan verslaan wat op je pad komt. Een niet uit te leggen, maar heerlijk gevoel.

6. Hij helpt je jouw doelen te bereiken

Hij zal jou nooit afremmen of tegenhouden in welke situatie dan ook. Als jij naast je werk wil gaan studeren, of wanneer je een kaartje koopt voor een techno-feest; hij zal je nooit tegenhouden door egoïstische gevoelens. Hij begrijpt dat jouw behoeftes net zo belangrijk zijn als de zijne.

"The best thing about me, is you"

 

7. Hij brengt opwinding in je leven

Samen met hem is er geen moment in je leven dat je je verveelt. Ook al blijf je de hele avond thuis terwijl je suffe kaartspelletjes speelt, hij is zo onwijs opwindend waardoor je de dagen makkelijk doorkomt zonder te veel poespas.

8. Hij daagt je uit

Wanneer je hem vraagt voor een eerlijke mening zal hij nooit alleen reageren met "ja" of "nee". Hij is iemand die genoeg om je geeft om de harde waarheid te vertellen als je dit zelf niet kunt.

9. Hij laat jou realiseren dat je er mag zijn

Terwijl je denkt dat hij geen slechte eigenschappen heeft, hij is tenslotte degene op wie je verliefd bent, wees je je er dan van bewust dat dit ook komt door jou! Hij helpt jou te herinneren dat jullie samen een geweldig team vormen; een relatie moet tenslotte van twee kanten komen!

"To loved and be loved is to feel the sun from both sides"

 

Misschien is het allemaal een beetje cliché en misschien ligt het aan het koude, kille weer, maar wanneer ik verdwaald raak in mijn eigen dromen, wil ik met iemand zijn die nóg wildere dromen heeft dan de mijne!
Redactie ThePerfectYou.nl

Door

17 april 2015

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Motivatie in je inbox!