Hoe kun je vreemdgaan voorkomen

Lees de 5 tips om je relatie te beschermen tegen vreemdgaan

Vreemdgaan. Alsof het zomaar ineens op de loer ligt. Om je heen hoor je mensen praten over vreemdgaan alsof het de normaalste zaak van de wereld is. Maar het overkomt jou niet, nee, jouw lief zou nooit vreemdgaan. Toch gaan ruim 57 procent van de mannen vreemd en 54 procent van de vrouwen. We willen je niet bang maken, hoor. Daarom hier 5 tips om je relatie te beschermen tegen vreemdgaan!

Misschien is het slim om een plan te hebben om je relatie te beschermen tegen vreemdgaan zonder dat het eng wordt. Hoe doe je dat dan?

Je denkt - vanzelfsprekend - dat niets en niemand tussen jou en je partner kan komen, maar wij zien die kleine scheurtjes niet als wij verliefd zijn. De omgeving kan ons waarschuwen, maar we moeten met onze neus op de feiten gedrukt worden. De tijd van negeren is voorbij, je gaat je relatie beschermen! Bouw een barricade, pak je ammunitie in vorm van liefde en pas de tips toe.

Hoe kun je vreemdgaan voorkomen? 5 tips 

1. Erken je zwaktes

Stel jezelf de vraag: "Wanneer ben ik het gevoeligst als het aankomt op seksuele verleidingen?" Misschien is het een aanraking of een rare aantrekkingskracht voor iemand van het andere geslacht. Hoe dan ook, je moet eerlijk zijn tegen jezelf als het aankomt op je zwakke punten.

Wij falen namelijk niet als wij sterk zijn, maar juist op onze zwakke momenten.

2. Bespreek de grenzen

Wat zijn je grenzen? Wanneer ga je over de streep? Ga samen met je liefje zitten en bespreek jullie grenzen. Door duidelijke afspraken te maken, ben je je gelijk bewust van de risico's die het met zich meebrengt mocht je in de verleiding raken.

3. Vermijd verleidelijke situaties

We hebben het dus over de situaties en niet de personen. Het beste is om niet met 'je verleiding' alleen te zijn in een kroegje en iets te veel te drinken. Want ja, van het een komt het ander.. Dus als je het een vermijdt, dan komt er ook geen ander.

4. Hou je vrienden in de buurt

Als je het moeilijk hebt, dan kun je terugvallen op diegene. Je vriendin heeft het beste met je voor en hecht ook waarde aan jouw geluk, dus ook je relatie. Kom je in de verleiding, bel haar dan.

5. Maak goede keuzes

Maak de juiste keuze. Denk aan je liefje die vreemd kan gaan. Het zou je hart breken. Zo voelt hij zich ook zodra ie erachter komt dat jij met iemand anders het bed hebt gedeeld. Jouw relatie is je meer waard dan dat, toch?

Redactie ThePerfectYou.nl

Door

04 december 2015

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Reageer!

Wat is jouw mening hierover?

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Motivatie in je inbox!