Terminaal zieke bruid trouwt met haar beste vriend in het ziekenhuis

Terminaal zieke bruid trouwt met haar beste vriend in het ziekenhuis

Terminaal zieke bruid trouwt met haar beste vriend in het ziekenhuis. Het maakt niet uit waar en wanneer het gebeurt, zolang je maar trouwt met de man van je dromen.

Het ziekenhuis is niet de locatie die Heather Miller en haar verloofde Brian Neff in gedachten hadden om elkaar het ja-woord te geven. Maar, het maakt eigenlijk niet uit waar of wanneer je trouwt, zolang je elkaar hebt. De kersverse bruid heeft namelijk terminale botkanker, maar dat is ze voor eventjes vergeten: "Ik had nooit gedacht dat dit zou gebeuren. Ik ben met de man van mijn dromen getrouwd." 

In ziekte en gezondheid

Nadat Heather last had van haar onderrug besloot ze naar het ziekenhuis te gaan. Ze dacht dat ze waarschijnlijk een spiertje heeft verrekt, maar niets bleek minder waar. Een paar maanden geleden kreeg Heather het afschuwelijke nieuws te horen dat ze botkanker heeft. Een agressieve vorm die niet te behandelen is.

Beste vrienden

De liefde van haar leven Brian en zij leerden elkaar vijf jaar geleden kennen. Hij lag in scheiding en ging door een moeilijke periode toen ze beste vrienden werden. Toch sloeg de vonk over en ze zouden in augustus dit jaar trouwen. Door haar ziekte is dit vervroegd. In een ziekenhuisbed duwde haar vader Heather naar het ziekenhuisaltaar. Zij bedankte iedereen voor hun steun in deze moeilijke periode.

[gallery link="none" columns="2" ids="55791,55793"] Photo Credit: dailymail

Kijk maar naar dit hartverwarmende filmpje

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Motivatie in je inbox!