Ongeneeslijk zieke vader brengt zijn 11-jarige dochter naar het altaar

Ongeneeslijk zieke vader brengt zijn 11-jarige dochter naar het altaar

Weggegeven worden door haar vader: dat is Josie's grootste droom. Helaas zal dat niet lukken.. Toch brengt de ongeneeslijk zieke vader zijn 11-jarige dochter naar het altaar.

De vader van Josie Metz zal de trouwdag van zijn dochter niet meer meemaken. Hij is namelijk ongeneeslijk ziek. Dankzij fotografe Lindsey Villatoro kan het 11-jarige meisje toch door haar vader naar het altaar worden gebracht. De video zal je hart een klein beetje breken. 

Droom komt uit

Fotografe Villatoro heeft twee jaar geleden besloten om fotodocumentaires te maken voor mensen die terminaal ziek zijn. Om een laatste droom van degene uit te laten komen. Samen met haar ouders bedacht de fotografe een bijzonder plan. De bedoeling was om een serie foto's te maken voor Josie's verjaardag. Maar niets is minder waar.

vader2

Photo Credit: ktla

Mooiste dag van haar leven

Het meisje werd van school opgehaald en was helemaal overdonderd toen ze hoorde dat het haar fake-weddingday is. Ze werd weggegeven met alles erop en eraan: taart, make-up, haarstyliste, jurk en een pastoor. En een man aan haar zijde: haar vader. De pastoor verklaarde ze 'vader en dochter' en bezegelde dit met een ring aan haar wijsvinger. "Dit is de mooiste dag van mijn leven." Josie is blij om dit mee te mogen maken.

Vader en dochter

Je kunt meegenieten van de mooie momenten dat Josie naar het altaar loopt met haar vader aan haar zijde. Een tip van de redactie: pak alvast een paar tissues erbij.

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Motivatie in je inbox!