Stel jezelf deze vraag.. Wat wil jij in dit leven?

Stel jezelf deze vraag.. Wat wil jij in dit leven?

De prins op het witte paard ontmoeten, trouwen, kinderen krijgen, gelukkig zijn en oud worden. Ons eigen sprookje laten eindigen met: en ze leefden nog lang en gelukkig. Dat willen wij allemaal en het liefst zonder tegenslagen. Maar wat als juist dit bepalend is voor je leven?

Credit: Kenzas

Waar wil je voor vechten? Waar wil je voor strijden? Stel jezelf deze vragen, dat is vaak bepalend voor hoe je leven er uiteindelijk uit gaat zien. Vergeet niet: je kunt niet winnen zonder het spel te spelen.

Geniet van de strijd

Wij vrouwen zijn zo geprogrammeerd dat wij in principe allemaal dezelfde fijne, positieve gevoel willen. Maar een overwinning is ook als je pijnlijke gevoelens kunt accepteren. Als je jouw huidige situatie kunt accepteren, kun je gaan genieten van de strijd.

[gallery link="file" columns="2" ids="44919,44920"] Credit: Parkavenueprincess en Salanon

Werk hard voor je doelen!

Werk hard voor je doelen! Het komt niet aanwaaien. Wil je een eigen zaak starten, vecht er voor. Als je een strakke buik wilt, eet gezond, ga sporten en werk jezelf in het zweet. Als je een passionele relatie wilt, ga er dan voor. Laat al je onzekerheden varen en geef jezelf compleet over aan de ander.

Stel jezelf deze vraag: “Waarvoor ben jij bereid te vechten?” De vraag die je leven zal veranderen. Door te weten wat je wilt kun je veel beter prioriteiten stellen. Het is de vraag die bepaalt wie wij zijn, die ons van elkaar scheidt en uiteindelijk bij elkaar brengt. Dus waarvoor ben jij bereid te vechten?

Gelukkig word je niet dat ben je!

Gelukkig word je niet dat ben je! Dit realiseer je pas als je al je doelen hebt behaald. Je wilde altijd al die ene baan? Dan is het zo ver en je verzint heus wel weer wat anders wat je wilt. Het is nooit genoeg en je wilt altijd meer realiseer je dat. Gelukkig wordt je niet dat bent je. En met geluk moet je vechten voor de doelen die jij belangrijk vindt.
Redactie ThePerfectYou.nl

Door

01 maart 2014

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Motivatie in je inbox!