Candela Degen vertelt over haar passie: Macédes.com

Candela Degen vertelt over haar passie: Macédes.com

Wij houden van mensen met een passie! Iedere week gaan wij op zoek naar de leukste, mooiste en/of meest bijzondere passies van onze lezeressen. Deze week zijn we op bezoek bij Candela Degen. Haar passie? De interieur webshop Macédes.com.

Temperamentvol – Arnhem – Chagrijnig van regen – zonder mascara de deur niet uit - Spaans - zingen

 

Vertel! Wie ben je? Mijn naam is Candela Degen. De naam Candela heb ik te danken aan een Spaanse moeder. Ik ben een echte mix: erg temperamentvol, net zoals mijn moeder, maar tegelijkertijd zal mijn reactie doordacht en nuchter zijn, zoals mijn vader. Mijn woon- en werkplaats is Arnhem. Zowel de Macédes studio als mijn appartement liggen dicht bij de Rijn. Zo aan het water, voelt de omgeving vaak een beetje als een vakantieplekje.

Waar gaat je hart sneller van kloppen? Een goede song! Ik kan me geen leven voorstellen zonder muziek. Als het even kan, staat de radio aan en brul ik hard mee. Zangeres worden is nog altijd stiekem een droom. Misschien dat ik die ooit nog mag verwezenlijken…

macedes2

En dan nu over je webshop..  Macédes.com is in 2011 opgericht. Het idee om het op te richten is ontstaan nadat ik mijn studie journalistiek aan de Hogeschool van Utrecht had afgerond. Met mijn diploma op zak ging ik dan eindelijk op mezelf wonen. Om een appartement in te richten heb  je behoorlijk wat meubilair nodig. Heel veel geld wilde ik er niet aan uit geven. Voor een schappelijk prijsje, mooi designmeubilair kopen, dat moest toch kunnen? Onervaren als ik was bleek dit een lastige opgave. Met de handen in m’n haar kwam ik erachter dat het een no go zou worden. Het alternatief: saaie meubelen. Wat een teleurstelling! Ik wilde aparte, bijzondere meubels waarvan er geen honderden op voorraad in een magazijn staan. En het liefst in de kleurcombinaties die ik in gedachten had. Voila! Het idee voor macédes.com was geboren.

Je bent nooit meer afhankelijk van de beperkte en doorsnee meubelen die de massaproductie je aanbiedt. Vanaf nu bepaal jij helemaal zelf hoe je meubel eruit komt te zien! Het doel van macédes.com is om de ´funfactor´ van het uitzoeken van je meubelen weer terug te brengen en hetgeen wat ik miste eraan toe te voegen: personaliseren. Het is onze missie dat iedereen, online, een gepersonaliseerd meubel kan kopen. Want laten we eerlijk zijn, een meubel dat helemaal bij je past is toch een feestje!

macades3

Wat maakt Macédes zo leuk? Het is fun! Je kunt op een vrije avond met het hele gezin achter de computer kruipen en een meubel twisten in de Design Twister®. Dat is een leuk proces, samen maak je een echt familiemeubel dat iedereen mooi vindt! Daar hoeft helemaal geen duur prijskaartje aan te zitten. Je hebt al een Macédes meubel vanaf 527,50 euro. Het maakt niet uit hoeveel stoffen je gebruikt op een meubel, het blijft één vaste prijs. Datzelfde geldt voor combinaties met leder. Macédes laat jou bepalen hoe een meubel eruit moet zien. Laat je creativiteit de vrije loop!

Je hebt je webshop en natuurlijk je persoonlijk leven daarnaast. Hoe blijf je in balans? Hoe ontspan je? Wanneer het even kan probeer ik een andere omgeving op te zoeken. Ik haal heel veel energie en voldoening uit citytripjes. Tijdens je werk leef je in je eigen coconnetje. Wanneer je op nieuwe plaatsen komt, ontdek je dat de wereld groot is en je er veel inspiratie uit kunt halen. Dat geeft mij heel veel motivatie!

Vertel eens; wat is geluk voor jou? Willen we allemaal niet weten wat geluk is? Ik denk dat een belangrijke geluksfactor harmonie is. When there is love in the home there is joy in the heart..

macades4

Even iets heel anders.. Hoe kijk jij aan tegen “kies een baan waarvan je houdt en je hoeft nooit één dag in je leven te werken.” Eens! Ik ben ontzettend dankbaar dat ik bij mag dragen aan het succes van de webshop. Bij een dipje, want die heb ik ook, dwing ik mezelf om stil te staan bij alle positieve aspecten van mijn werk. En dat helpt! Een tip: laat de geluksfactor op je werk nooit afhangen van anderen, maar ga de uitdaging aan met jezelf!

Nu we van alles over je weten, wil je nog een (interieur/meubel) geheim/tip aan TPY verklappen? Keep it stupidly simple! Spaar wat langer voor mooie dingen, waar je jaren plezier van hebt. Ik ben van mening dat mooi meubilair een kamer al genoeg karakter kan geven. Vermijdt daarom teveel frutseltjes en tierelantijnen, daarmee laat je de kwalitatieve items niet goed genoeg tot zijn recht komen. En dat is zonde!

ThePerfectYou.nl is voor jou… ontspanning! Alles waar je als vrouw mee bezig bent wordt op een inhoudelijke en leuke manier gebracht. Heerlijk om met een kopje thee, op de bank met de TPY op de iPad te ontspannen..

Redactie ThePerfectYou.nl

Door

25 februari 2014

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Motivatie in je inbox!