5 beslissingen waar je direct spijt van hebt

5 beslissingen waar je direct spijt van hebt

Je weet precies waar wij het over hebben. Die dagelijkse beslissingen die wij maken waarvan we meteen spijt hebben. Waarom heb ik dit gedaan? Stom, stom, stom. Hoe dan ook, het is te laat om er nu nog iets aan te doen. Hier de top 5 beslissingen waarvan we gelijk spijt hebben!

Credit: alecvanderboom

Sommige beslissingen komen na een paar weken, maanden of zelfs jaren terug om te spoken. Anderen hebben slechts seconden nodig om je rot te laten voelen. Na een tijdje kun je erom lachen.

5 beslissingen waar je direct spijt van hebt

 

1. Dat laatste drankje

Samen met je vriendinnen hang je aan de bar, je weet dat je grens al vier drankjes geleden bereikt is, maar toch denk je dat dat laatste wijntje geen kwaad kan. Wel dus.. De wereld draait maar door, totdat het eindstation is bereikt: de badkamer.

[gallery link="none" columns="2" ids="50771,50772"] Credit: Flickr / MarthaStewart

2. Doordeweeks iets te laat naar bed gaan

Je weet dondersgoed dat morgenochtend de wekker om half 8 gaat en dat je een lange dag tegemoet gaat. Je weet ook dat je minstens zes uur slaap nodig hebt om normaal te functioneren… En toch zit je hier op de bank een boek te lezen met een wijntje erbij. Als je wekker straks gaat, heb je spijt, heel veel spijt.

3. Je nummer geven

Je staat heerlijk te dansen – of iets wat daarop lijkt – en er komt iemand naar je toe om je nummer te vragen. Stel jezelf deze vraag: Wil ik contact met degene? Is het antwoord nee, zeg dat dan ook gerust. Misschien is het hard, maar het is eerlijk. Zo vermijd je ook eventuele stalkers.

[gallery link="none" columns="2" ids="50774,50773"] Credit: Flickr / Sphotos

4. Geld uitgeven

De dag van je salaris: je voelt je rijk, je voelt je gewild en alle winkels roepen je. Je kunt er niks aan doen, ze lokken je naar binnen en laten je al die mooie kleding kopen. Stop daarmee! Heb je dat zoveelste zwarte jurkje echt nodig? Of krijg je later spijt?

5. Fast food

Je hebt zoveel trek in een hamburger en daar zit je dan in de McDonalds met een Big Mac voor je neus. De eerste hap die je neemt, is nog niet weg of je hebt er al spijt van. Wat was er ook alweer mis met die salade?

[gallery link="none" columns="2" ids="50776,50775"]

Credit: Photobucket / Beatboxgoestrumps

Redactie ThePerfectYou.nl

Door

24 februari 2014

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Motivatie in je inbox!