Nathalie Paak vertelt over haar passie: Worldlytreasury.com

Nathalie Paak vertelt over haar passie: Worldlytreasury.com

Wij houden van mensen met een passie! Iedere week gaan wij op zoek naar de leukste, mooiste en meest bijzondere blogs van Nederland. Deze week is ThePerfectYou.nl op bezoek bij blogster Nathalie Paak met haar blog Worldlytreasury.com.

 

Doorzetter – Reizen – Avontuurlijk  – 3 katten en een hond – nieuwsgierig – 34 jaar – Sieraden - Almere

 

Vertel! Wie ben je? "Ik ben Nathalie Paak, 34 jaar en woon samen met mijn vriend in Almere met 3 katten en een hond. Na verschillende banen in de media werk ik nu 7 jaar als freelance tekstschrijver, journalist en fotograaf. Daarnaast ben ik lifestyle/travel blogger op Worldlytreasury.com én heb ik een gelijknamig label met zelfgemaakte sieraden, stationery en wenskaarten die ik verkoop via mijn webshop.”

Waar gaat je hart sneller van kloppen? "Mijn creativiteit de vrije loop laten. Schrijven en fotograferen is mijn lust en mijn leven. Als klein kind schreef ik al (reis)boeken en maakte ik tijdschriften. Daarnaast reis ik zoveel als mogelijk. Reiservaringen zijn onbetaalbaar. Jezelf blijven verrassen en verbazen over van alles is fantastisch. Vooral het Afrikaanse continent heeft mijn hart gestolen. Zo puur, natuurrijk en intens."

[gallery link="none" columns="2" ids="50468,50469"]

En dan nu over je blog.. "Al drie jaar deel ik op mijn blog mijn passie voor reizen, maar ook voor lifestyle en interieur. Allerlei wereldse producten en adressen komen op mijn blog voorbij. Van reisverslagen tot hotspots en spullen voor in huis. Het mooiste uit alle windstreken op één plek. Ik ben met bloggen gestart omdat ik al het leuks dat ik tegenkwam en meemaakte niet kwijt kon in de artikelen die ik voornamelijk schreef voor tijdschriften. Mijn blog is een digitale, wereldse schatkist vol ervaringen, dingen waar ik blij van word en meer."

Wat maakt bloggen zo leuk? "Het delen en het hebben van contact met lezers en andere (online) creatievelingen. Als blogger ben je alles-in-één: schrijver, fotograaf, vormgever, marketeer, uitgever etc. Geen enkele dag is hetzelfde."

Je hebt je blog en natuurlijk je persoonlijk leven daarnaast. Hoe blijf je in balans? Hoe ontspan je? "Door te doen wat ik doe. Ik heb van al mijn hobby's mijn werk gemaakt. Als ik veel deadlines heb, ga ik regelmatig naar buiten om op te laden. Even het bos in of het strand op en ik kan er weer tegenaan."

nathalie4

Vertel eens; wat is geluk voor jou? "Vrijheid en een goede gezondheid. Momenten van zorgeloos genieten. Iets heel kleins kan mij gelukkig maken. Gewekt worden door een zingende merel, een lieve reactie op mijn blog of een spontaan patatje met."

Even iets heel anders.. Hoe kijk jij aan tegen “kies een baan waarvan je houdt en je hoeft nooit één dag in je leven te werken.” "Het is een enorme luxe dat ik elke dag kan doen wat ik wil doen. Ik heb mijn eigen baan gecreëerd en het woord werk is mij daardoor eigenlijk vreemd geworden. Ik ben niet rijk aan geld, maar wel in tijd en creativiteit en dat is mij veel meer waard."

Nu we van alles over je weten, wil je nog een (reis) geheim/tip aan TPY verklappen? "Maak minstens één keer per jaar een moodboard met wensen en dromen die je wilt realiseren. Het helpt je na te denken over wat je graag wilt en gefocust te blijven."

ThePerfectYou.nl is voor jou … "Een klein cadeautje voor jezelf!"

[gallery link="none" ids="50471,50472,50473"]

 Wil je zelf je verhaal vertellen op ThePerfectYou.nl of ken je een superleuke blog? Stuur dan een mailtje naar nina@theperfectyou.nl!

 
Redactie ThePerfectYou.nl

Door

17 februari 2014

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Motivatie in je inbox!