Shanti Silos vertelt over haar passie: LightWorks

Shanti Silos vertelt over haar passie: LightWorks

Wij houden van mensen met een passie! Iedere week gaan wij op zoek naar de leukste, mooiste en/of meest bijzondere passies van onze lezeressen. Deze week zijn we op bezoek bij  Shanti Silos. Haar passie? De inspiratie organisatie LightWorks.

Reizen – Scheveningen – Creatief – Energie – Mensen werkelijk laten leven en genieten – High on life

 

Vertel! Wie ben je? “Ik ben Shanti Silos, ook wel Shiny Silos genoemd en mijn leeftijd is voor mij niet belangrijk: age is nothing but a number. Ik ben de eigenaresse van de inspiratie organsiatie LightWorks. LightWorks helpt jou of jouw team op weg naar persoonlijke & business groei. Dit doen we door te coachen, workshops aan te bieden en lezingen te verzorgen gericht op energie, geluk & optimaal resultaat. We willen een wereld creëren waarin iedereen het beste uit zichzelf haalt en straalt.

Waar gaat je hart sneller van kloppen? “Op creatieve en leuke manieren echt contact maken met anderen. En werken met inspirerende teams op mijn zes favoriete plekken in de wereld: Hawaii, Bali, Kaapstad, the Caribbean, Nederland en Melbourne.”

shanti3

En dan nu over je passie.. “Ik inspireer graag mensen om zichzelf te inspireren. Tijdens mijn school, studie en werktijd heb ik telkens rationeel keuzes gemaakt. Ik maakte al mijn keuzes met mijn hoofd en niet met mijn hart. Ik wilde bijvoorbeeld psychologie of aan de kunstacademie studeren, maar koos voor bedrijfskunde. Na mijn studie was het logisch om in de consultancy te gaan, totdat ik in 2007 een burnout kreeg. Dit was één van de belangrijkste keerpunten in mijn leven.

En toen? Toen heb ik ontdekt wie ik werkelijk ben, wat mijn dromen zijn en te genieten van het leven met hart en ziel. Dit was een hele ontdekkingsreis. Ik had nog een zware hersenstamschudding nodig om echt op het goede/ mijn pad te komen. Daarna heb ik mijn pas van ‘purpose & service’ gevonden. En dat is anderen inspireren om werkelijk te leven en te genieten. Het leven te leven dat bij ze past en te genieten van wie ze zijn en wat ze hebben. Die moeilijke tijd heeft me achteraf ook het mooiste cadeau opgeleverd: de beste versie van mezelf en het mooiste leven dat ik ooit heb kunnen wensen.”

Wat maakt het jouw passie zo leuk? “Ik draag zo veel positiefs bij aan de wereld met wat ik het liefste doe en het beste in ben: mezelf zijn.”

Je hebt je passie en het liefst zou je daar de hele dag mee bezig zijn, maar je hebt natuurlijk ook je privé leven. Hoe blijf je in balans? Hoe ontspan je? “Ik doe dat echt veel te weinig de laatste tijd als ik eerlijk ben. Ik heb me tijdens deze (business)trip naar Zuid-Afrika dan ook het volgende voorgenomen: work hard, play hard & rest hard.

[gallery link="none" columns="2" ids="50269,50271"]

Vertel eens; wat is geluk voor jou? “Ik ben blij met en dankbaar voor grote en kleine dingen en elke dag. Geluk is voor mij: dat dagelijks genieten, gecombineerd met een gevoel van innerlijke rust. Het ‘enige’ dat je hiervoor hoeft te doen is je hart volgen als innerlijk kompas en af en toe de tijd nemen om  om je heen te kijken en stil te staan bij wat je voelt, waar je staat en waar je vandaan komt, waar je naar toe gaat en hoe het nu met je gaat.”

Even iets heel anders.. Hoe kijk jij aan tegen “kies een baan waarvan je houdt en je hoeft nooit één dag in je leven te werken.” “Yesssssss helemaal mee eens. We zien werken vaak als iets dat we moeten doen omdat we iets willen vergaren (status, macht, geld...). Ik zie werk als het dienen van de wereld. Het leven van jouw hoogste potentiel. Ik ben zo blij en dankbaar dat ik mijn weg gevonden heb!”

[gallery link="none" columns="2" ids="50272,50268"]

Nu we van alles over je weten, wil je nog een geheim aan TPY lezeressen verklappen? “Hoe je optimaal van het leven kan genieten is door stil te staan bij de vier onderdelen die ik in mijn boek omschrijf en hier bewust mee bezig te zijn:

  1. Schoon je leven op door dingen weg te doen, te elimineren, te verwerken of verwerpen wat niet of niet meer bij je past.
  2. Sta stil bij waar jouw hart naar uit gaat en volg het. Weet je het niet? Ga op ontdekkingstocht en geniet van het avontuur.
  3. Geniet af en toe gewoon, zonder een hoger doel te hebben. Heb zo nu en dan echt gewoon weg plezier!
  4. Openstaan voor geluk dat van binnen komt: inner joy.

9. ThePerfectYou.nl is voor jou … een wijze om vrouwen te laten zien dat imperfectie juist wél perfectie is!

Redactie ThePerfectYou.nl

Door

18 februari 2014

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Motivatie in je inbox!