Stuur een lieve kaart naar een compleet onbekende

Stuur een lieve kaart naar een compleet onbekende

Een kaartje krijgen van iemand die je niet kent. Klinkt vreemd? Is het ook, maar door de leuke, lieve boodschappen op de kaarten, krijg je een warm gevoel van binnen. Oh ja, het is nog grappig ook!

Iemand een klein duwtje in de rug geven, kan goede en positieve gevolgen hebben! Honderden mensen krijgen, of hebben het al gekregen, een handgeschreven kaartje in de postbus. Nee, niet door een geliefde, maar door een complete vreemdeling.

Een lieve kaart krijgen van een compleet onbekende

Artiest Jeff Hamada is de bedenker van het project ‘Love from Hawaii’ en stuurt deze lieve, random kaarten naar mensen over de hele wereld. Normaal gesproken woont de creatieveling in Canada, maar is in Honolulu voor het jaarlijkse Pow! Wow! Hawaii Art Festival.

Vorig jaar heeft Jeff zijn lezers gevraagd waar zij hulp bij nodig hebben of waar ze een duwtje in de rug voor kunnen gebruiken. Honderden mensen stuurden hun verhaal op: eerlijk, oprecht en open. Sommige waren simpel te verhelpen en anderen hebben hun hart gelucht en vroegen advies over hun huwelijk of verslaving.

Kaartjes zijn onderweg!

Jeff nam de verhalen de straat op in Honolulu en vroeg vreemden om een beetje tijd te spenderen aan het lezen van een probleem en daarna advies te geven op een ansichtkaartje. En dat deden ze. De kaartjes zijn nu onderweg om bezorgd te worden in Bali, New York, Hengelo en waar je verbeelding je ook mag brengen.

Waarom hij dat doet? Om compleet onbekenden met elkaar in contact te brengen! Hij hoopt dat de handgeschreven kaarten de mensen een kijkje geven in het leven van de ander en daarmee degene aan het denken zet.

Hier zijn er alvast een paar!

 

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Motivatie in je inbox!