(H)eerlijk van Gwyneth Paltrow

(H)eerlijk van Gwyneth Paltrow

Lekker en ook nog eens gezond eten, dat is een ding wat we allemaal willen en zeker tijdens kerst. Het nieuwe kookboek van Gwyneth Paltrow, (H)EERLIJK,  legt uit waarom onbewerkte voeding zo goed voor je is en waarom eten zonder enige suikers past in het biologische plaatje! Ben je benieuwd waarom dit kookboek een bestseller is geworden? Lees dan over (h)eerlijk hieronder!

Credit: debijenkorf.nl

Fit en Mooi

Dit boek zit boordevol recepten die er voor zorgen dat je 1. lekker eet, 2. er goed uitziet en 3. je geweldig voelt. Wat wil je nog meer? De recepten zijn gecategoriseerd in Eliminatiedieet, Veganistisch en Eiwitrijk. Gwyneth vertelt over haar eigen eetpatroon en hoe ze zo slank blijft. De andere schrijfster, Julia Turshen, vertelt wat er in haar leven allemaal voorbij is gekomen op het gebied van fit zijn en schoonheid. Al met al een super afwisselend boek!

Probeer en proef

Om de gerechten te maken moet je echt zelf aan de slag gaan met dit boek! Toch nog op zoek naar inspiratie? Lees dan de ervaring van TPY's Bregje,die eerder een heerlijk recept uitprobeerde en haar smaak pupillen liet tintelen!

Het kookboek is te online te koop via De Bijnenkorf  en kost €24,95!
TIP: Nog meer bijzondere boeken voor onder de boom? Klik hier

Heb jij ervaring met dit boek en heb je een onwijs lekker recept gemaakt die niet gemist kan worden op ThePerfectYou.nl? Laat het ons weten!

Redactie ThePerfectYou.nl

Door

10 februari 2014

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Motivatie in je inbox!