Noraly King vertelt over haar passie: Moreplease.nl

Noraly King vertelt over haar passie: Moreplease.nl

Wij houden van mensen met een passie! Iedere week gaan wij op zoek naar de leukste, mooiste en meest bijzondere blogs van Nederland. Deze week is ThePerfectYou.nl op bezoek bij blogster Noraly King met haar blog moreplease.nl.

 

Liefhebber van mooie dingen – Reizen – wildebras  – Den Haag – creatief – 35 jaar - Aidan en Aurelia - ontdekken

 

Vertel wat over jezelf: “De moeder van een boef en een prinsesje, Aidan en Aurelia. Samen met de kinderen wonen mijn man en ik in Den Haag. Toch even terugspoelen: toen ik acht jaar oud was, was ik al een wildebras. Boomhutten maken, vlotten bouwen en tussendoor verslond ik de boeken van Roald Dahl. Tientallen jaren – en twee studies -  later werd ik hoofdredacteur van het vrouwenmagazine Drift. Dat was een geweldige tijd en daaruit vloeide mijn blog voort.”

Waar gaat je hart sneller van kloppen: “Van een heerlijk stuk carrot cake met een dikke laag icing tot mijn kinderen die streken uithalen. Dan denk ik wel eens: waar komen die aapjes toch vandaan! Het is ook geweldig om mooie dingen te ontdekken en ik hou erg van mooie foto's. Ja, daar gaat mijn visueel ingestelde hart sneller van kloppen.”

[gallery link="none" columns="2" ids="49245,49246"]

En dan nu over je blog: “Tijdens mijn tweede zwangerschap begon het weer te kriebelen: mijn creativiteit moest eruit. Mijn blog is eigenlijk een vervolg op het magazine. Moreplease.nl is een persoonlijk lifestyle blog over design, lekker eten, relaties en het moederschap. Ik wil dat lezeressen op mijn blog komen voor een glimlach of de nodige inspiratie. Het moet absoluut geen klaagdagboek zijn!”

Wat maakt bloggen zo leuk? “Ik kan precies maken wat ik wil; hoe ik het zelf in mijn hoofd heb. Het moet ook een platform zijn voor mensen om te genieten. En positiviteit vind ik belangrijk.”

Hoe ontspan je?: “Ik ontspan ongeveer drie minuten per dag! Dat is meestal ’s avonds voor ik naar bed ga. Dan kan ik een paar bladzijdes van een boek lezen, zo komen mijn gedachten nog tot rust.”

[gallery link="none" columns="2" ids="49248,49249"]

Omschrijf geluk: “Simpel: als je dicht bij de mensen bent van wie je houdt. Dat is de basis, maar geluk kan alles zijn. Ik ben gelukkig als ik mijn kinderen hoor lachen, maar ook als ik een mooie foto maak.”

‘Kies een baan waarvan je houdt en je hoeft nooit één dag in je leven te werken’: “Je hebt geluk als je al weet wat je wilt gaan doen later. Want wat is nou hetgeen waar je hart sneller van gaat kloppen. Ik denk dat het makkelijker gezegd is dan gedaan. Maar als je het eenmaal hebt gevonden, omarm het dan volledig; dan ben je echt je passie aan het leven!”

Heb je nog een leuk bloggeheim: “Ik vind de mooiste blogs die waarin iemand eerlijk is en zich kwetsbaar durft op te stellen. Zeggen wat je meemaakt is of hoe je je voelt, onafhankelijk van wat mensen daarvan zullen vinden, is één van de meest bijzondere dingen die je anderen kunt geven. Dus drie keer slikken en er dan helemaal voor gaan!”

ThePerfectYou.nl is voor mij een gevoel van thuiskomen. Ik herken zoveel en vind het ontspannend om de artikelen te lezen."

[gallery link="none" columns="2" ids="49251,49250"]

 Wil je zelf je verhaal vertellen op ThePerfectYou.nl of ken je een superleuke blog? Stuur dan een mailtje naar nina@theperfectyou.nl!

Redactie ThePerfectYou.nl

Door

05 februari 2014

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Motivatie in je inbox!