Wilma Tijssen vertelt over haar passie: Puurwilma.nl

Wilma Tijssen vertelt over haar passie: Puurwilma.nl

Wij houden van mensen met een passie! Iedere week gaan wij op zoek naar de leukste, mooiste en meest bijzondere blogs van Nederland. Deze week is ThePerfectYou.nl op bezoek bij blogster Wilma Tijssen met haar blog PuurWilma.nl.

Trotse moeder – positief – Recht door zee  – teamplayer – Paleo – energie - 44 jaar

 

Vertel wat over jezelf: “Ik ben dus Wilma, 44 jaar en getrouwd. Ik woon al jaren in Heiloo en ben een trotse moeder van 3 kinderen. Daarnaast heb ik een vrij drukke baan bij een uitgeverij. Als je mij zou omschrijven, dan hoort daar gedreven en doortastend zeker bij.”

Waar gaat je hart sneller van kloppen: “Bootcamp en paleo. Ik was op zoek naar een nieuwe leefstijl, er moest namelijk iets gebeuren. Ik werd gewoon te zwaar. Zo ben ik terecht gekomen bij een bootcamp training en daarbij een workshop over het Paleo principe. Het klonk euforisch, maar ik dacht: ik ga het doen! Toen ben ik gestopt met het nuttigen van koolhydraten en zuivelproducten. Ook heel belangrijk is om suikervrij te leven.”

En dan nu over je blog: “Met de Paleo leefstijl ben ik ruim 27 kilo afgevallen en zit ik onder mijn streefgewicht. Iedere keer dat ik naar het winkelcentrum in Heiloo ging, werd ik door mensen aangehouden om te vertellen hoe ik al dat gewicht ben kwijtgeraakt. Dat motiveerde mij om een blog te beginnen en mijn bevindingen te delen! En nee, je hoeft niet lang in de keuken te staan om gezond te eten. Waar je wel vanaf moet blijven is suiker: suiker is één van de boosdoeners van de mensheid.”

[gallery link="none" columns="2" ids="49223,49224"]

Wat maakt bloggen zo leuk? “Ik vind het geweldig om mijn kennis te delen met anderen. Ook is het altijd leuk om vragen van mijn volgers te krijgen. Dan kan ik zelf research doen en mijn resultaten weer op mijn blog delen.”

Hoe ontspan je?: “Dat gaat eigenlijk vanzelf. Als je je goed voelt in je lijf en hoofd, dan kun je veel aan! Leef met de gedachte: vandaag is vandaag, zorg dat je iedere dag met een voldaan gevoel afsluit. Ik kan helemaal ontspannen als ik een avondje met vriendinnen de kroeg in ga of als ik een uurtje onder de zonnebank ga liggen.”

Omschrijf geluk: “Primair betekent het voor mij: gelukkig zijn met jezelf. Maar het zijn ook de kleine dingen, zoals een vogeltje op een schutting. Of met mijn kids en man op de bank zitten op vrijdagavond en een gezellig tv-programma kijken, dat is ultiem geluk.”

‘Kies een baan waarvan je houdt en je hoeft nooit één dag in je leven te werken’: “Volmondig JA! Ik haal zoveel plezier uit mijn vaste baan in de sales, maar bloggen is ook geweldig! Vooral als je opstaat met de gedachte: leuk, ik mag weer aan de slag.”

[gallery link="none" columns="2" ids="49225,49226"]

Heb je nog een leuk bloggeheim: “Verschuil je niet achter smoesjes of redenen om iets niet te doen. Wil je bijvoorbeeld gezond leven of afvallen: begin gelijk! Stapje voor stapje kun je iets aanpakken zolang je denkt in mogelijkheden en niet in onmogelijkheden.”

ThePerfectYou.nl is voor mij the place to be voor een positieve leefstijl en geluk!

 Wil je zelf je verhaal vertellen op ThePerfectYou.nl of ken je een superleuke blog? Stuur dan een mailtje naar nina@theperfectyou.nl!

Redactie ThePerfectYou.nl

Door

05 februari 2014

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Motivatie in je inbox!