10 originele uitjes met je vriend

Ga van die bank af en onderneem iets origineels!

´s Avonds beland je vaak op de bank naast elkaar na een lange dag werken. Samen TV kijken en discussiëren over welk programma jullie gaan kijken. Ga eens van de bank af en ga iets anders doen! Wees creatief en verzin leuke dingen die je samen kunt doen. Natuurlijk kunnen jullie een paar keer per week lekker op de bank zitten en kijken je jullie favoriete programma maar het moet geen sleur worden. Vind je het moeilijk om zelf iets te verzinnen? Wij helpen je een handje!

In deze tijden van crisis moeten we allemaal op ons geld letten en daarom hebben we een lijstje gemaakt met een lage prijs en één met een normale prijs. Het hoeft niet duur te zijn om leuke dingen te doen! Stuur de kinderen een dagje of avond naar oma en jullie hebben de tijd voor elkaar!

Dates met lage prijs

1. Spelletje spelen

Ga samen een bordspelletje spelen zoals Scrabble, Monopoly of een kaartspel. Misschien staan deze spellen wel in de kast voor de kinderen of leen het bij vrienden of familie! Dit bezorgt zeker weten voor veel plezier samen!

2. Serie kijken

Ga samen jullie favoriete serie kijken. Download de serie vantevoren en bereid je voor met lekkere snacks! Trek je lekkerste kleding aan en plof samen op de bank!

3. Fietsen

Stippel een route uit wat je kunt gaan fietsen. Ga lekker door het bos heen, langs het strand of ga over de binnenweggetjes. Trek er een paar uur voor uit en neem genoeg eten en drinken mee. Smeer een paar boterhammen, neem drinken mee en lekkere snacks voor tussendoor. Stop af en toe onderweg en geniet van het uitzicht. Fietsen geeft je veel mogelijkheid om lekker met elkaar te praten.

4. Smullen

Maak chocolade aardbeien samen en wie weet wat de avond brengt!

5. Heb je kinderen?

Als je kinderen hebt, steel dan de Xbox, Wii of Playstation in als ze slapen en ga gamen met je partner! Zeg niet meteen dat je het niet leuk vind. Probeer het een keer uit omdat hij het leuk vindt en sta open naar elkaar.

Dates met normale prijs

6. Bowlen

Een avondje bowlen staat gelijk aan een avond vol plezier! Ga voor het bowlen gezellig wat eten bij de bowlingbaan en met een volle maag kun je er tegenaan!

7. Lesje volgen

Geef je samen op voor een kook- dans- of fotografieles. Overleg wat jullie allebei leuk vinden en schrijf je in. Je kunt het samen met een ander stel doen en met z'n allen een gezellige avond in de week hebben. Of geef je romantisch samen op, dat kan natuurlijk ook!

8. Ga uitgebreid koken

Trek heel de dag ervoor uit om lekker samen te koken. Ten eerste, kies uit wat je wilt gaan maken. Nodig vrienden uit of eet gezellig samen en pak helemaal uit! Ga ‘s morgens naar de markt en koop verse ingrediënten. Denk ook aan het aankleden van de tafel. Wie komen er, wil je naambordjes gebruiken en heeft iemand allergieën? Bereid je goed voor en dan kun je aan de slag samen! Verdeel de taken onder elkaar, laat hem bijvoorbeeld alles snijden en jij kookt alles.

9. Dagje erop uit

Houd je van een hoge achtbanen of ben je een echte dierenvriend? Ga samen naar een attractiepark of dierentuin. Dan kun je heel dag samen lol hebben en lekker samen rondlopen en kletsen met elkaar!

10. Avondje weg

Ga naar een theater-, ballet- of dansvoorstelling. ‘s Avonds zit je vaak voor de TV of jullie doen beiden wat anders. Eén keer in de week iets samen doen, maakt de week al veel leuker. Je kunt er naar uit kijken en het breekt de week.

Misschien vinden jullie een paar ideeën niet leuk maar probeer een keer iets geks uit en misschien word je wel verrast. Bekijk wat jullie allebei leuk vinden en misschien komen jullie wel zelf op een ander leuk idee!

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Motivatie in je inbox!