Mag ik ook eens een avondje voor mijzelf?!

Niets moet, alles mag. Eens in de zoveel tijd moet je tijd voor jezelf maken, 'Me-time'. En neem dat maar flink letterlijk. Het liefst vanavond al.

Hectiek, rennen en vliegen. Daaraan ontsnappen is vaak lastig. Automatisch race je door, werk, eten, boodschappen en sporten. Tijd voor jezelf? Ho maar! Maar je raakt een keer op. Dwing jezelf eens tot niets! Of tot iets waar je oprecht vrolijk van wordt.

Persoonlijke verzorging is over het algemeen een groot onderdeel van hetgeen er snel bij in schiet. Juist door jezelf een momentje rust te gunnen kun je hier tijd voor maken. Niets doen is ook maar zo 'niets'. Besteed je me-time zorgvuldig. Denk aan dingen waar alleen jij gelukkig van wordt. 

Een warm bad 

Met veel schuim! Tegen een droge huid is badolie erg prettig, let er wel op dat je haar niet in dit water terecht komt. En als je dan toch je haar boven water moet houden, kun je dit gemakkelijk combineren met een haarmasker! 

Ontharingssessie

Onthaar alles, maar dan ook echt alles. Van wenkbrauwen tot bikinilijn en van oksels tot onderbeen. Wat voel jij je hierna sexy! (Vergeet je die drie snorhaartjes niet).

DIe ene serie

Ja je krijgt van iedereen commentaar, nee dat maakt jou niets uit! Je huisgenoot wil nooit met je meekijken? Te vrouwelijk, te mannelijk, te saai, te eng. Vanavond lach je erom want alleen dat wat jij wilt kijken komt op je scherm voorbij. Super goed te combineren met een badsessie of het lakken van je nagels.   

Geniet-tips

  • Een warm bad
  • Ontharingssessie 
  • Die ene serie 
  • Nagels lakken 
  • De kapper 
  • Make-up sessie
  • Haarmasker !

De kapper 

En niet even snel langssprinten. Maak een afspraak bij jouw favoriet. Speur van tevoren Pinterest af op zoek naar voorbeelden. Niet alleen fijn voor jezelf maar ook voor de kapper. Hij of zij krijgt zo een goed beeld van wat jij mooi vindt.

Make-upsessie

Probeer eens wat nieuws. Een smokey-eye lukt vaak beter in alle rust, dan wanneer er druk op je staat omdat je over een half uur uit eten gaat. Matcht die donkerrode lippenstift bij mijn huid als ik blush draag? Time to find out!

Nagels lakken

Wie wordt er nou niet vrolijk van prachting gelakte nagels? En je móet per sé een uurtje stil blijven zitten.. akelig hoor. Ik zeg: tijd om een goeie serie te kijken. 

Haarmasker 

Heerlijk voor als je in bad ligt, of tussen het douchen door even je wenkbrauwen gaat epileren. Een masker maakt je haar vaak een stuk zachter en minder droog. Minimaal eens per week een goed excuus voor een lange douchebeurt. 

De ideale avond

Voor de ideale 'me-time' avond bestaat geen vast format. Geniet jij? Avond geslaagd! 

Redactie ThePerfectYou.nl

Door

25 september 2015

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Motivatie in je inbox!