Wat te doen met Pasen?

Nog geen plannen met Pasen? Met one top 9 paasuitjes wordt Pasen een feest!

Nog geen plannen op Pasen? In het paasweekend is bijna alles gesloten en ben je eigenlijk veplicht om thuis een brunch te houden. Allemaal heel gezellig, maar begint dat niet saai te worden?

Wat te doen met Pasen?

Lees snel onze top 9 bijzondere uitjes die zeker de moeite waard zijn! 

1. Paasmarkt in Den Haag

Woon jij in de omgeving van Den Haag en ben jij een kunstliefhebber? Dan is een bezoekje op de historische Lange Voorhout zeker een bezoekje waard! Je vindt hier kraampjes met antiek, accessoires en kunst op een unieke locatie! 

2. Paaspop Schijndel

Een festival om je ogen uit te kijken! Haal je beste moves uit de kast met optredens van nieuw jong talent en populaire topacts! Je bevindt je in een magische Las Vegas-achtige filmsetting omringt door duizenden lichtjes! Een unieke ervaring op Pasen als je het mij vraagt!  

3. Anne Frank in theater

Voor alle historie liefhebbers kun je de theatervoorstelling over het leven van Anne Frank bekijken in Amsterdam. Daar zie je niet alleen momenten in de 2 jaar dat Anna in het achterhuis heeft doorgebracht, maar ook het verhaal wat zich eerder en later heeft afgespeeld. Een bijzonder moment om stil te staan op Pasen. 

4. Paaseieren zoeken en schilderen in een kasteel

Paaseieren zoeken is nooit zo leuk geweest! In het mooie Geldersch landschap worden kids begeleid met eieren schilderen. Na deze creatieve activiteit krijg je als gezin een rondleiding in het Ammeryon Kasteel! Onderweg mag je paaseieren zoeken, want de Paashaas is langs geweest! Spannende zoektocht op hele bijzondere plekjes!

 

5. Geisha tentoonstelling

Geisha is een Japans fenomeen die je herkent door het spierwitte gezicht, rode lippen en kostbare kimono. Ontdek het verhaal van de vrouw achter het masker. Op Pasen kun je deze tentoonstelling bewonderen in het Rijksmuseum in Leiden.

6. Old timer festival

Let's Rock & Roll! Voor alle rockabillys en Old timers fans is dit evenement haast niet over te slaan! De meest historische showmodels rijden voorbij. Ook heel leuk om te bezoeken met het gezin. Je vindt er marktkraampjes met leuke kleding en boeken. Op de grote podium kun je genieten van doorlopende acts van bandjes tot nostalgische mode shows! 

7. Paasbrunch- en wandeling bij De Thee Fabriek

Theeliefhebbers opgelet! Op eerste paasdag verzorgt De Thee Fabriek een zalige brunch met verse broodjes, beleg en een Engels ontbijtje! Natuurlijk met keuze uit unieke theesoorten die je allemaal kunt proeven. Neem nog een kijkje in de theemuseum en theewinkel! Ook kun je een mooie wandeling maken met het gezin in de prachtige natuur! 

8. The Cavern Beatle Show

Beatle fan? Deze muzikanten uit Liverpool herleven The BEATLES voor the 50th anniversary! Ga terug in de tijd en herleef de jaren 60! The Cavern Beatles gebruiken originele instrumenten om zo de sounds van The Beatles te maken! Een unieke show met alle grote Beatles hits zoals: A hard day’s night , Ticket to Ride, en All you need is love

9. We love Ibiza

Ben jij een moderne hippie? Op We love Ibiza Fair waan je je in een moderne hippie sfeer met leuke workshops, beauty behandelingen, buikdanseressen en heerlijke food stands! It's all about Ibiza op Strand Binnen in Breda! Laat je innerhippie naar buiten komen!  

Lamyae Aulad Ahmed

Door

03 april 2015

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Motivatie in je inbox!