5 verschillende type vriendinnen

5 verschillende type vriendinnen

Die op dat moment het beste in jou naar boven halen...

Of je nu een groep grote vrienden hebt of één beste vriendin, een mens heeft een vriend/vriendin om hem/haar heen nodig. Vooral voor ons vrouwen is het belangrijk om af en toe ons hart te luchten bij een goede vriend(in).

Een kopje thee drinken en lekker bijkletsen, of een diner dat uitloopt op een diepgaand gesprek? Afhankelijk van jouw bui, bel jij net die ene vriend/vriendin op om iets te doen. Wat is het dan ook heerlijk om verschillende types vrienden te hebben, die op dat moment het beste in jou naar boven halen!

1. De jeugdvriendin

Een van de belangrijkste vriendin in jouw kring is waarschijnlijk diegene die jij al heel je leven kent. Jullie zaten op de basisschool al naast elkaar en zijn al die jaren met elkaar meegegroeid. Van de stap naar de middelbare school, je eerste vriendje, studie, baan en kindje, zij was erbij. Jij voelt je het veiligst bij haar, simpelweg omdat ze jou al heel jouw leven kent.

Koester deze vriendin, want waarschijnlijk gaan jullie nog veel van elkaar meemaken!

2. De tegenpool

Een tegenpool is iemand die totaal anders is dan jij! Waar jij misschien al helemaal gesetteld bent met een leuke vent en een kindje, is zij nog steeds bezig de wereld rond te reizen.

Belangrijk in deze vriendschap is dat jullie elkaar keuzes respecteren. Alleen dan kunnen tegenpolen werken!

 

3. De socializer

Met haar ga je het liefste een avondje stappen en wellicht had je haar er ook het liefst bij gehad bij de eerste ontmoeting van je schoonouders. Zij is namelijk een sociaal beest! Waar zij ook komt, ze weet altijd weer een praatje te maken met iemand.

Zij moet jou wel betrekken in haar sociale gedrag, zodat een avondje stappen eindigt met een leuke groep mensen die jullie diezelfde avond nog hebben leren kennen! 

4. De carrière vrouw

Carrière, dat is wat haar typeert. Zij wil op het gebied van werk zo veel mogelijk bereikt hebben in het leven! Ook al ben je zelf niet zo carrièregericht, een type vriendin als haar is altijd handig! Stel jij besluit je op een dag volledig om te scholen, dan kun je haar bereiken.

Zij heeft vast wel wat handige tips voor jou en omdat het een vriendin van je is, zal ze ook niet te verlegen zijn om haar netwerk te delen met jou.

5. De 'altijd in voor een goed gesprek'

Met een kop thee op de bank en een chocoladereep in je hand wil jij graag je hart luchten. Dan bel je haar op, want zij is namelijk altijd in voor een goed gesprek! Of het nu zes uur 's avonds is of twee uur 's nachts, haar mag en kun je altijd opbellen.

Wees gerust. Die 600 Facebook vrienden heb jij niet allemaal nodig. Heb je niet exact 5 real life vrienden? Vaak heb je één vriendin met wie jij kan lunchen, een diep gesprek mee kunt hebben en tegelijkertijd op de grond kan liggen van het lachen! 

Redactie ThePerfectYou.nl

Door

07 januari 2016

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Motivatie in je inbox!