7 ideeën voor een extreem dagje weg

7 ideeën voor een extreem dagje weg

Is een workshop visagie te truttig voor jou? Gaat een rondvaartboot veel te langzaam en begin je spontaan te gapen bij het zien van een schilderij of kunstwerk? Houd jij van snelheid, pit en deins jij nergens voor terug? Dan is een extreem dagje uit het helemaal voor jou. 

Credit: Noondaycollection

Wij hebben speciaal voor jou 7 extreme dagjes weg uitgezocht met een hoge fear factor! "Do you have the balls?!"

1. Spring in the air!

Als er iets is wat je één keer in je leven gedaan moet hebben, is het wel parachute springen. Stap op een paar kilometer hoogte uit het vliegtuig en val met hoge snelheid naar beneden. Klap vervolgens je parachute uit en vlieg door de lucht! Geniet van het uitzicht en voel je vrij.

Parachutespringen is een ervaring die je never nooit meer vergeet!

2. Spanning en sensatie

Houd jij van auto's, actie en spektakel? Dan is een anti-slipcursus echt iets voor jou. Zwier, zwaai en slip de hele dag over de baan heen. Dat je ook nog eens leert hoe je op de juiste manier moet reageren, wanneer je auto in de slip dreigt te raken is een mooie bijkomstigheid!

Dagje-weg

Credit: Dartphotographie

3. I'm a survivor!

Trek je oude kleding uit de kast en get dirty tijdens een dagje survivallen. Kruip onder netten door, klauter op de klimwand, baan je een weg via touwbruggen en daal af van steile rotswanden. Super leuk om met een stel vrienden te doen!

Je moet alleen niet bang zijn om vieze handen te krijgen! 

4. (Be)scherm je!

Van zwaaien met een auto gaan we naar zwaaien met een wapen. En nee, niet met pistolen en geweren maar met degens en sabels. Volg een workshop schermen en leer de meest gebruikte aanvals- en verdedigingstechnieken. Na een workshop ben je in staat om op een eenvoudige manier met elkaar te duelleren.

5. Heb jij het in je?

Beschik jij over de nodige bestuurvrouwskunst en behendigheid? Dan is buggy of quad rijden echt iets voor jou. Scheur met een buggy of quad door zwaar terrein en doe het zand opstuiven en laat het water opspatten.

[gallery link="file" columns="2" ids="45979,45980"]

Credit: thewholesomehedonist /mynorthwestlife

6. Ontdek je ware racemonster!

Nog meer snelheid en racemonsters! Ga een middagje indoor karten of ga lekker in de frisse zeelucht blokarten! De blokarts bestaan nog niet zolang. Het is een eenpersoons voertuig met 3 wielen en een zeil. De blokart lijkt een beetje op mix van een skelter en een normale kart.

De blokart wordt aangedreven door de wind!

7. Add some colour!

Let op; doe dit vooral niet in de zomer. Na een paar uurtjes paintball ziet je hele lichaam er namelijk bont en blauw uit. Staat niet erg fabulous onder je jurkje of bikini. Bij paintball is het de bedoeling dat je elkaar beschiet met verfballetjes en de kracht van deze balletjes moet je niet onderschatten. Vooral van korte afstand kunnen ze hard aankomen!

Paintball is wel heel avontuurlijk, besluip je vijand en schiet hem vervolgens neer alsof je mr. James Bond himself bent. Geen zin om bont en blauw thuis te komen? Ga dan lasergamen!

Redactie ThePerfectYou.nl

Door

16 januari 2015

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Motivatie in je inbox!