Jezelf jonger voelen kan met deze tien manieren

Jezelf jonger voelen kan met deze tien manieren

Wist jij dat eigenlijk driekwart van de vrouwen zich wel vijf jaar jonger voelt dan zij echt is? Behoor jij tot die andere kwart? Dan hebben wij 10 hele mooie tips voor jou, waardoor jij je jonger én fitter kunt voelen. 

Credit: Samijo Photography

1. Rood eten

Rood eten helpt tegen veroudering. En dan bedoelen wij watermeloen, bessen en tomaten. Deze bevatten namelijk lycopeen, een krachtige antioxidant met anti-aging effecten.

LET OP: Salami hoort er niet bij!

2. Verminder stress door...

Het kijken van schattige filmpjes. Zoals leuke kattenfilmpjes, hilarische stunts of een paar leuke homevideo's.

3. Lachen maakt jou jonger

Lachen maakt een mens niet alleen maar mooier, maar ook jonger! Onderzoek heeft uitgewezen dat een glimlach op je gezicht je drie jaar jonger kan laten lijken.

[gallery link="file" columns="2" ids="80921,80920"]

Credit: Hazel And Pine

4. Lichte nagellak

Doe jij graag nagellak op? Doe dan lichte nagellak op, inplaats van donkere nagellak. Juist door donkere kleuren, worden de tekenen van ouderdom meer zichtbaar op je handen.

TIP: Scrub wekelijk voor mooie en jonge uitziende handen.

5. Thee

Drinken is ontzettend belangrijk en hier kun jij er ook jonger uit door zien. Drink niet alleen veel water, maar ook veel thee. Vooral groene thee doet de huid elastischer maken, waardoor je minder snel rimpels krijgt.

6. Zonnebrand

Zonnebrand is altijd goed om op te doen wanneer jij in de zon gaat, maar heb jij er weleens aan gedacht om élke ochtend zonnebrand op te smeren? Dit voorkomt namelijk rimpels en zonnevlekjes. En ook al schijnt de zon niet en is het hartje winter, komen die UV-stralen nog wel terecht op jouw huid.

7. Slaap voldoende

Wanneer jij slaaptekort hebt, vergroot je de kans op ziektes. Een slaaptekort kan zelfs jouw leven verkorten. Sowieso is het ontzettend goed om als volwassenen een nacht van zeven tot negen uur te maken. Dit voorkomt dat jij de volgende dag al moe de dag begint.

3

Credit: Hazel And Pine

8. Chocolade

Wij hebben weer een excuus om chocola te eten, want wetenschappers beweren dat stoffen in kalmeringsmiddelen overeenkomen met de stoffen in chocolade.

9. Leugentje om bestwil?

Een leugentje om bestwil mag echt wel. Dus af en toe liegen om je leeftijd, kan jou juist jong houden!

10. Zoen!

Zoenen zorgt dat jouw lichaam geluksstoffen aanmaakt. En door deze stoffen raak jij weer ontspannen.

En ja.. door een goede tongzoen kun jij je weer heel jeugdig voelen.

Redactie ThePerfectYou.nl

Door

05 januari 2015

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Motivatie in je inbox!