Hoe kom jij in de kerstsfeer?

Hoe kom jij in de kerstsfeer?

Nu Sinterklaas net vertrokken is, zal de kerstsfeer misschien nog ver te zoeken zijn. Tóch zijn er al aardig wat woonkamers gevuld met kerstbomen en tuinen versierd met lichtjes. Wij van TPY zijn stiekem ook al druk bezig met het creëren van die knusse, warme kerstsfeer! 

Credit: pinimg.com

Benieuwd hoe wij in de kerstsfeer komen? Lees het hieronder.

1. Music is the key for X-mas

De kerstliedjes die elk jaar (steeds vroeger) uit de radio klinken, zijn toch wel de eerste prikkelingen voor de Kerst. Wij hadden de kerstmuziek al 2 weken voor Sinterklaas draaien op de redactie. De hersenen worden weer eventjes teruggebracht naar vorig jaar of naar al jouw plannen dit jaar.

Ook dit jaar moeten er weer cadeautjes worden gekocht en de kerstplaten zorgen stiekem al voor dat warme gevoel van binnen.

2. Christmas Lights

Overal zie je leuke en gezellige lichtjes voorbij komen. De verlichte winkelstraten zijn dan ook een plaatje om naar te kijken. Het geeft een erg apart gevoel van binnen en je weet dat Kerst om de hoek staat!

Ook de tuincentra's hebben weer de prachtigste tentoonstellingen met allemaal sprankelende lichtjes.

[gallery link="file" columns="2" ids="41748,41749"]

Credit: liebesbotschaft / s3r3ndipity

3. The Smell of X-mas threes

De geur van een dennenboom draagt altijd een fris gevoel met zich mee, het geeft altijd net wat extra's als je met veel moeite de kerstboom staat op te tuigen! Door de geur wordt je elke ochtend herinnerd aan dit bijzondere feest wat over een paar weken gaat afspelen.

4. Christmas Snow

Het is natuurlijk een wonder als er sneeuw naar beneden dwarrelt op kerstochtend, het hoort erbij en je kerstgevoel wordt gelijk omhoog gehaald!

Wij zijn benieuwd naar hoe jij in de kerstsfeer komt! Heb jij enige tips voor ons? Laat het ons weten!

Redactie ThePerfectYou.nl

Door

09 december 2014

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Motivatie in je inbox!