Waarom vrouwen kijken naar andere vrouwen

Waarom vrouwen kijken naar andere vrouwen

Vrouwen kijken meer naar vrouwen dan dat je wellicht zult denken..

Ja, je leest het goed. Vrouwen kijken naar andere vrouwen! Heb jij ook wel eens het gevoel dat jouw partner naar een andere vrouw kijkt? Nou, misschien heeft hij dat wel van jou.. Vrouwen kijken namelijk meer naar andere vrouwen dan naar mannen. 

Gespitst op wat zij aan heeft of ze dunnere billen heeft en van welk merk die schoenen zijn? Dat houdt de vrouw bezig. We zijn te druk om naar andere mannen te kijken!

Onderzoek naar vrouwen

De online retailer Swimwear365 heeft een onderzoek gedaan onder 2.000 vrouwen. 50% van die vrouwen zei dat ze het leuk vonden om andere vrouwen met zichzelf vergelijken in hun omgeving, zoals vriendinnen, collega's en anderen op straat.

Vaak doen we het ook onbewust maar we zijn er tegelijkertijd wel vaak mee bezig. En wie vindt het niet leuk om lekker op een terrasje mensen te kijken?

Let's go to the beach, each 

Dé plek waar het meeste checking gebeurt is op het strand. Er is geen andere plek waar je andere vrouwen half naakt ziet, dus je kunt alles goed bekijken!

Competitieve vrouwen

Daarnaast vinden vrouwen het leuk om te raden waar andere vrouwen vandaan komen, hoe bruin ze zijn en wat zij aan hebben. Er is ook een aantal vrouwen die zich altijd kleden om er beter uit te zien dan andere vrouwen. Zij zijn er dus heel veel mee bezig.

Gelukkig geeft 40% aan dat ze niet op een gemene manier kijken maar gewoon geïnteresseerd zijn.

Complimentje geven aan andere vrouwen

Er zijn maar weinig vrouwen die onbekenden een complimentje geven over hun kleding, schoenen of kapsel. 50% vindt het super om zo'n complimentje te krijgen dus waarom doen we dat niet meer?! Het is leuk om het te geven maar ook zeker om het te krijgen!

Waar vrouwen naar kijken

Oké, vrouwen checken dus vrouwen. Waar kijken we precies naar? Jij doet het zelf bij anderen, maar het is ook goed om te weten waar anderen kijken bij jou..

  1. Kleding
  2. Kapsel
  3. Hoe bruin ze zijn
  4. Lengte
  5. Decolleté
  6. Cellulitis
  7. Haarkleur
  8. Grootte van de borsten
  9. Schoenen
  10. Tas

Kijk jij ook veel naar andere vrouwen? Waar kijk jij dan naar? 

Redactie ThePerfectYou.nl

Door

20 april 2015

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Motivatie in je inbox!