De manier om te leven als de ultieme versie van jezelf

De manier om te leven als de ultieme versie van jezelf

Het leven is kort. We zijn allemaal op aarde voor een bepaalde tijd en daarom is het dus super belangrijk om te genieten van ieder moment. Wanneer je niet voor 100% tevreden bent met het leven dat je nu leidt, maar je er tegelijkertijd ook niets aan doet om dit te veranderen, dan is het tijd om dit NU te doen. En met nu bedoel ik ook echt nu!

Credit: Barbara Marcella

Wat heb je ooit gelaten omdat je bang was om te falen of omdat het makkelijk was om vooruit te schuiven? Hoeveel uitdagingen en avonturen heb je afgewezen? En hoeveel relaties heb je gemist omdat je het uit je hoofd praatte om gedag te zeggen tegen diegene?

De manier om te leven als de ultieme versie van jezelf

Besluit vandaag om je mentaliteit voor altijd te veranderen en neem geen genoegen met een gemiddeld bestaan. Want eerlijk, hoe mooi is het om te leven als de meest ultieme versie van jezelf?

  • Jij verdient liefde.
  • Jij verdient vertrouwen.
  • Jij verdient kracht.
  • Jij verdient vrijheid.
  • Jij verdient die ene speciale persoon.
  • Jij verdient geluk.
[gallery link="file" columns="2" ids="73641,73642"] Credit: treasuresandtravelsblog

Zie het als ervaringen

Maar, om het meeste uit jouw eigen leven te halen moet je er zelf voor 100% achter staan. Je móet keuzes en risico's durven nemen. En ja, hier horen teleurstellingen ook bij. Wees niet bang voor afwijzingen, omarm deze juist. Het zijn allemaal ervaringen die je opdoet en die je je eraan herinneren dat je leeft en dat je mág leven.

Heb geen spijt van de dingen die je gedaan hebt. Er is geen grotere pijn dan dat je aan het eind van je leven terugkijkt op je leven en bedenkt wat je allemaal had kunnen doen, maar eigenlijk nooit gedaan hebt.

 t3 Credit: treasuresandtravelsblog

Het is tijd om je leven te leven op de manier zoals het hoort: voor de volle 100%!

Redactie ThePerfectYou.nl

Door

30 oktober 2014

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Motivatie in je inbox!