Waarom we zó dol zijn op de herfst

Waarom we zó dol zijn op de herfst

Een heerlijke frisse bries door je haren, de bomen die de meest prachtige kleuren krijgen én het wordt weer gezellig vroeg donker. De kaarsjes kunnen rond etenstijd al aan. Zó knus, dat moet de herfst wel zijn!

Credit: Quishe

Ik ken mensen die na de zomer uitkijken naar de kerst. Tijdens de kerst uitkijken naar de lente... ZONDE! Geniet van elk seizoen! We laten de regen en wind even voor wat het is: waarom wij zó  dol zijn op de herfst!

Maak een heerlijke appeltaart

Echt een gerecht van dit seizoen! En wij hebben een heerlijke variant voor je: appeltaart met kaneel en custard.

Ga naar buiten

Wat voor weer het ook is ga naar buiten! Bekijk hoe mooi de bomen zijn, ruik de bladeren, verzamel de bladeren en ga er vervolgens thuis mee aan de slag. Geniet van de herfst!

Laarzen zijn weer geoorloofd

Je mag ze weer uit je kast halen, je heerlijke laarzen. Zeker fijn voor op de fiets als je de plassen probeert te ontwijken!

Eet groente van het seizoen

Het is nu weer tijd voor aubergines! Maak het ultieme herfstrecept en kom ik de herfstsferen: gegrilde aubergine in combinatie met spicy tomaten en geitenkaas!

Herfst shoppen

Je luchtige t-shirtjes kun je opbergen. Het is tijd voor warmere kleding. Haal je kleren van vorig jaar uit de kast of ga lekker shoppen!

Maak je interieur herfst proof

Dames, de herfst is begonnen! Weer een reden om thuis het interieur eens flink om te gooien. Haal de herfst naar binnen.

Redactie ThePerfectYou.nl

Door

22 september 2014

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Motivatie in je inbox!