5 dingen die je vóór 08.00 uur moet doen om je dag succesvol te beginnen

5 dingen die je vóór 08.00 uur moet doen om je dag succesvol te beginnen

Ik zet mijn wekker elke ochtend een uur eerder dan dat ik er eigenlijk uit moet. Zo bereid ik me, met het zo'n 6 keer indrukken van die fijne knop, voor op de nieuwe dag. Zo zonde!! Hier zijn 5 dingen die je vóór 08.00 uur moet doen om je dag succesvol te beginnen!

Je kent het wel, de wekker gaat veel te vroeg en de verleiding tot het indrukken van de snooze-knop is niet te weerstaan. Want 's morgens ben je juist het scherpst en kun je zoveel meer bereiken dan het uitstellen van je nachtrust.. Hieronder vind je vijf dingen die je voor 08.00 uur moet doen om je dag succesvol te beginnen. Ik denk toch dat ik er ook aan moet gaan geloven...

1. Wees sportief!

Of je er nu voor kiest om buiten een rondje hard te lopen, of om een bezoekje aan de sportschool te brengen; sporten vóór het werk geeft je een energie boost! Het helpt je lichaam goed wakker worden én bereidt je je voor op de dag! En als bijkomend voordeel 

2. Plan je dag!

Vaak is de morgen het rustigste moment van de dag; er zijn niet veel mensen om je heen en zo heb je even wat tijd voor jezelf. Plan op zo'n moment je dag in om zo het maximale uit je dag te halen! Denk bij het maken van je planning niet alleen aan de taken die voltooid moeten worden, neem ook je voeding en beweging mee!

3. Ontbijt gezond!

Naast het feit dat je een rommelende maag voorkomt, houdt het je ook nog eens scherp; een stevig, gezond ontbijt! Gebruik het ontbijt om even lekker bij te praten met je kinderen, wat staat er op hun planning?!

4. Visualiseer je dag!

De morgen is het perfecte moment om even tot jezelf te komen door meditatie en/of visualisatie. Visualiseer je dag en focus op de positieve dingen. Het zal je humeur positief beïnvloeden!

5. Het zware werk eerst!

Iedereen heeft; een, of misschien wel meerdere taken waar je verschrikkelijk tegenop zit. Start je dag met deze taken! 's Ochtends ben je op je scherpst waardoor je zult merken dat de dingen een stuk soepeler gaan dan wanneer je ze aan het eind van de middag plant!

Wat doe jij 's morgens vroeg om je dag goed te beginnen?
Redactie ThePerfectYou.nl

Door

07 december 2015

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Motivatie in je inbox!