Begin je ochtend goed met deze 9 gedachten

Begin je ochtend goed met deze 9 gedachten

Iedereen heeft wel eens een ochtend dat het gapen nooit lijkt op te houden en de dufheid met de minuut erger wordt. Mensen, word wakker en haal diep adem – het leven is zo slecht nog niet. Sta iedere dag op met een lach, het is weer een nieuwe dag. Het is belangrijk om de ochtend te waarderen, ook al verstoort de wekker je diepe slaap. Maak vandaag jouw dag!

Credit: Dreamyourselfalong

Heb je behoefte aan motivatie, dan ben je hier aan het goede adres. 9 dingen waar je aan zou moeten denken in de ochtend.

Begin je ochtend goed met deze 9 gedachten

 

1. Er is geen betere dag dan vandaag

Wil je iemand iets vertellen of wil je dan eindelijk naar de sportschool om aan dat buikje te werken? Doe het dan! Vandaag is de perfecte dag om te gaan doen wat je altijd wilde doen. Heb je een schop onder je kont nodig – doe het dan zelf. YOU GO GIRL!

2. “Woah, wat zie ik er goed uit!”

Voordat je ’s ochtends het huis uit gaat, kijk in de spiegel en zeg tegen jezelf (met Joey’s stem): “How you doing?”  Trek iets aan waar je je helemaal goed in voelt, zoals die nieuwe hakken of dat ene jurkje. Zelfvertrouwen is de sleutel tot leuke reacties van buitenaf.

3. Stress niet om kleine dingen

Stress niet om de kleine dingen. Het maakt niet meer uit dat je gisteren heel de zak chips hebt opgegeten of dat je afwas nog op het aanrecht staat. Word wakker met een uitgerust, verjongd en gelukkig gevoel.

[gallery link="none" columns="2" ids="51340,51341"] Credit: tumblr / pixiedust

4. Vermijd negatieve mensen

Je hebt vandaag eens geen tijd voor negatieve mensen om je heen – dat geldt eigenlijk voor alle dagen van het jaar. Dus vermijd de mensen die je een slecht gevoel geven, zo blijf jij je vrolijke zelve.

5. Ontbijten is een must

Ja ja, je hebt geen tijd en je wilt liever ietsje langer in je bed blijven liggen. Niet doen, sla je ontbijt absoluut niet over. Je zult merken dat je meer energie hebt en je hersenen werken beter met voedsel in je systeem.

6. Schenk iedereen een glimlach

Lach naar een vreemde, het doet namelijk geen pijn om aardig te zijn! Iedere keer dat je iemand een glimlach schenkt, bedenk dat dat misschien wel de enige glimlach zal zijn die degene ziet vandaag.

[gallery link="none" columns="2" ids="51342,51343"] Credit: mokkasin / lougrande

7. Gisteren is gisteren en vandaag is vandaag

Misschien voel je je nog rot omdat je gisteren geschreeuwd hebt naar je lief of ruzie hebt gemaakt met je beste vriendin.. Zeg sorry en vergeet het. Vandaag is een nieuwe dag, maak er wat moois van.

8. Wees de beste jij

Wees de beste jij die er maar kan zijn. Werk een tandje harder, zing ietsje valser mee met je favoriete song en lach zoveel je kan. Ga een half uur langer naar de sportschool en bestel ’s avonds als beloning je lievelingsgerecht.

9. Adem

In door je neus, uit door je mond. Het eerst dat je doet als je wakker wordt, is niet je telefoon pakken of naar de badkamer rennen. Nee, ga rechtop zitten en adem. Sluit je ogen en bedenk: vandaag wordt een mooie dag.

Redactie ThePerfectYou.nl

Door

02 september 2014

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Motivatie in je inbox!