Een gezond lichaam - Een weerspiegeling van je innerlijke geluk

Een gezond lichaam - Een weerspiegeling van je innerlijke geluk

Misschien kies je in eerste instantie voor een bezoekje aan de dokter.

Heb je er weleens over nagedacht dat jouw gezondheid je innerlijke geluk weergeeft? Als je fysieke klachten hebt fluistert je lichaam je in dat er iets is dat heel graag gehoord wil worden. Geef het jouw aandacht!

Misschien kies je in eerste instantie voor een bezoekje aan de dokter. Maar wat als die je vertelt dat je fysiek helemaal in orde bent? Je voelt je toch echt niet lekker: probeert verschillende medicijnen, verschillende (natuurlijke) technieken die misschien voor even helpen, maar telkens komen de klachten terug. Besef je dan dat de klacht niet het probleem is, maar dat wat er onder zit: wat je echt alleen kunt oplossen van binnenuit!

Een gezond lichaam

Zorgen voor je lichaam door goed te eten, te drinken en te bewegen is belangrijk, maar veel belangrijker voor je lichaam en je gezondheid is dat je naar je lichaam leert luisteren! Volgens Lisa Rankin staat je innerlijke stem hierbij centraal: gezonde relaties, een gezonde leef/werk verdeling, spiritualiteit, creativiteit, sex, omgevingsfactoren, financiële middelen, mentale gezondheid zorgen voor een gezond lichaam.

een gezond lichaam

Credit: HerNewTribe

Redactie ThePerfectYou.nl

Door

16 februari 2023

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Motivatie in je inbox!