Mooie spreuken

Mooie spreuken

Soms komt een spreuk op het juiste moment..

Feel good is ons doel voor deze website. Mooie spreuken, wijze woorden, een opbeurende gezegde, oude wijsheid of poëtische tekst kan altijd helpen. Hoe bijzonder het ook is, soms komt een spreuk precies op het juiste moment. Het geeft je een schop onder je kont, troost of nieuwe inspiratie.

Dat spreuken populair zijn kun je wel merken. Pinterest, Twitter en Facebook staat er mee vol. Overal zie je het terug komen. Waarom quotes en spreuken zo populair zijn? Hmm geen idee.. Het is fijn om iets moois te lezen. Ze geven je inspiratie of net even een momentje van inspiratie.

Bewaar de beste quotes & spreuken!

Kom je een gezegde of spreuk tegen die wat met je doet? Bewaar deze op een plek die je vaak ziet. Het kan je helpen! Zo kun je er ook een screenshot met je telefoon van maken en deze opslaan in je beginscherm. Een goede reminder!

Zie ook deze kussens met een geweldige spreuk 

Mooie spreuken on the way!

Wij plaatsen met regelmaat mooie spreuken op de Facebook van ThePerfectYou. Like onze pagina, voor elke dag een mooie quote!

 

Nog meer inspiratie?

We hebben op Pinterest een apart bord aangemaakt waar je nog veel meer spreuken kunt bekijken. We vullen dit dagelijks aan dus kijk er regelmatig even op! 

Sarah Glasbergen

Door

22 april 2015

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Motivatie in je inbox!