6 belangrijke voordelen van het vrouw zijn

Sta eens stil bij het feit hoe fijn het is om een vrouw te zijn!

Hé, jij daar! Heb jij er wel eens bij stil gestaan hoe leuk het eigenlijk is om een vrouw te zijn? We hebben het altijd maar over hoe zwaar de maandelijkse periode is en wat we moeten doorstaan bij een bevalling, maar er zijn ook zoveel voordelen! Wij hebben ze voor je op een rijtje gezet! 

6 belangrijke voordelen van het vrouw zijn

 

1. Multitasken

Vrouwen zijn echte multitaskers! Tijdens het koken kijken ze nog even die leuke serie of bellen ze met een vriendin en toch staat er uiteindelijk een gerecht op tafel om je vingers bij af te likken! Super handig toch? Zo kun je veel meer dingen doen in één dag!

2. Vrouwen leven langer!

Jaaa! Wij hebben twee X-chromosomen het en daardoor mogen we een paar jaartjes langer van het leven genieten! Ook het vrouwelijk hormoon oestrogeen beschermt ons tegen risico's en bovendien zorgen wij als vrouwen veel beter voor onszelf! 

3. Let's talk about feelings

Het is misschien een nadeel dat we als vrouw met zoveel gevoelens, gedachtes en problemen zitten, maar zie het ook als een voordeel! Wij mogen er tenminste zonder schaamte over praten! Niemand die jou een softie noemt wanneer jij je gevoelens uit!

4. Winkelen tot je er bij neervalt!

Make-up, accessoires, tassen het zijn nou eenmaal dingen die we als vrouw nodig hebben! Alleen winkelen voor kleding is niet genoeg, wij kunnen shoppen tot we er bij neervallen en eindeloos geld uitgeven want ja, uiteindelijk zijn het toch deze dingen die ons op en top vrouw maken!

5. Mama zijn is leuk!

Die bevalling negeren we gewoon eventjes, want mama zijn is toch echt een huge voordeel van het vrouw zijn! Met niemand zul je zo'n sterke band hebben als je eigen kind en je kunt daarbij ook nog eens lekker thuis blijven van je werk om van de kleine te genieten!

6. We hebben een eigen feestdag!

Duidelijk dan dit wordt het niet, het is een feestje om vrouw te zijn! We hebben zelfs ons eigen feestdag. De internationale vrouwendag vind elk jaar plaats in het teken van solidariteit en strijdbaarheid van vrouwen overal ter wereld. 

Na het lezen van al deze voordelen is het toch een feestje om een vrouw te zijn? Sta hier dus elke dag bij stil en vier elke dag weer dat je die twee X chromosomen hebt!

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Motivatie in je inbox!