6 manieren om jezelf te laten stralen

6 manieren om jezelf te laten stralen

Want wij vrouwen zijn gemaakt om te stralen!

Sommige mensen hebben gewoon een geweldige uitstraling. Of je nu een wel of geen perfect lichaam hebt maakt niet uit. Het gaat erom dat je de sparkle hebt!

6 manieren om jezelf te laten stralen

1. Voel je lekker

Het allerbelangrijkste is dat je lekker in je vel zit. Doe je dingen die je leuk vindt zowel voor werk als privé? Maak je tijd vrij om te relaxen? Onderneem je dingen die je heerlijk vindt om te doen? Als je in een situatie zit waarin je dingen doet die jou energie geven, dan straal je dit ook uit.

DOEN: Maak een lijstje met 100 dingen die je heerlijk vindt om te doen en plan dit ook in je agenda!

2. In love with you

Het hebben van zelfvertrouwen is misschien wel het belangrijkste. Wees niet te kritisch op jezelf en zorg dat je regelmatig feelgood momenten hebt! Denk positief over jezelf en doe juist dingen waar je ook zelfvertrouwen van krijgt.

DOEN: You go girl, elke negatieve gedachten die je over jezelf denkt, vervang je met een positieve gedachten! Weet je weinig positiefs over jezelf? Maak dan maar eens een lijstje. Ga rustig zitten en schrijf alles op waar je trots op bent.

3. Get the look

Mooi kleding of een perfect figuurtje is zeker niet het belangrijkst. We zeiden het al: het gaat om die sparkle die je uitstraalt. Toch kan een fabolous outfit je helpen om je zelfverzekerd te voelen. Draag kleding waar jij je lekker bij voelt. Trek je niets van anderen aan en draag geen dingen omdat ze in de mode zijn.

Durf te dragen wat je graag wilt dragen en vergeet niet; Je mag gezien worden!

4. Smile

Humor is zo sexy! Probeer zoveel mogelijk te lachen, dat maakt dat je je goed voelt. Gebruik ook je gevoel voor humor! Juist andere aan het lachen maken is goed voor je uitstraling. Lachen voelt voor iedereen lekker, en als je andere aan het lachen kunt maken vinden ze het juist leuk om bij jou te zijn.

Lachen en humor is ook een geweldig middel om een vervelende of ongemakkelijke situatie luchtig te maken.

5. Dicht bij jezelf blijven

Neem momenten om gewoon even op te laden. Klinkt een beetje truttig en het zou het advies van je oma kunnen zijn, maar zorg dat je dicht bij jezelf blijft en plan momenten dat je ook even alleen met jezelf bent. Ga mediteren, hardlopen, muziek luisteren of wat jou ook maar even rust geeft.

DOEN: Ga maar eens na, je bent altijd wel aan het denken. Natuurlijk is dat prima als je op je werk zit, maar daar blijft het niet bij. Vaak denk je over nog veel meer dingen na; zal ik wel of niet gaan sporten? Wat ga ik koken? Moet ik nog even die collega bellen? Het is soms goed als je dat denken even stop zet.

6. Trek je niets aan van anderen

Wat zouden ze van mijn schoenen vinden? Ik heb geen high heels aan, misschien vinden ze me wel een beetje underdressed. Zijn deze vragen herkenbaar? Denk niet voor anderen! Je zit er altijd naast. Misschien denken ze juist wel; WOW wat ziet zij er leuk uit vanavond! 

Je kunt nou eenmaal niet in iemand zijn hoofd kijken. Doordat je daar mee bezig bent, ben je niet bezig met het uitstralen van wie je bent! Probeer trots en blij te zijn met wie je bent en trek je niet teveel van anderen aan!
Sarah Glasbergen

Door

28 april 2015

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Motivatie in je inbox!