Happy Monday! Zo begin jij je dag vrolijk en positief

Happy Monday! Zo begin jij je dag vrolijk en positief

Haasten s' ochtends, waarom? Je wilt langer in je bed blijven liggen, maar doordat te doen start je soms gewoon verkeerd. Juist door je tijd in de ochtend goed te besteden, kun je jouw dag fijn starten. Wij geven je tips!

Credit: Hernameismoon.tumblr.com

  • Hou vast een een ritueel Door je te houden aan een vast ritueel, raak je gewend aan je ochtendactiviteiten. Zo weet je precies waar je aan toe bent en dit zal er voor zorgen dat je meer relaxt opstaat.
  • Haast is verboden Van haasten in de ochtend knapt niemand op. Sta daarom op tijd op en doe alles op je gemak. Moet je bijvoorbeeld je haar nog wassen, denk hier dan van te voren over na en zet je wekker 15 minuten eerder.
  • Verplicht ontbijten! Het ontbijt is het belangrijkste moment van de dag. Zie dit daarom als een verplichting en plan het in. Neem dan ook gelijk goed gebruik van het moment; visualiseer je dag!
  • Ruim de avond van te voren een beetje op. Door de avond van te voren op te ruimen wordt je de volgende ochtend in een (redelijk) opgeruimd huis wakker en daardoor sta je rustiger op. Gewoon elke avond 10 minuten een beetje spullen terug op zijn plaats leggen doet wonderen!
 
Sarah Glasbergen

Door

15 juni 2014

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Reageer!

Wat is jouw mening hierover?

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Motivatie in je inbox!