3 tips voor een georganiseerde werkweek

3 tips voor een georganiseerde werkweek

Heb je soms het idee dat je aan het einde van de week niets gedaan hebt? Begin de week daarom goed met een planning! Uit onderzoek is gebleken je het meeste stress krijgt van dingen die je moet doen maar niet doet. Wij hebben wat tips op een rij gezet hoe je nog beter georganiseerd je week kunt beginnen. 

Photo Credit: caseyjejton

3 tips voor een georganiseerde werkweek

1. Wat staat er deze week op de planning

Maak zoals op de afbeelding een mooie lijst met onderwerpen wat je wilt doen. Kies gewoon één of twee to do's uit die je ongeveer 2 uur per to do kost.

2. Zorg voor een niet te volle planning

Juist als je georganiseerd een week gaat beginnen, kan je nog wel eens te enthousiast zijn. Nu is te enthousiast helemaal niet verkeerd, maar als het georganiseerd plannen langer wilt volhouden is het belangrijk realistisch te zijn. Dus... Plan je week niet meteen bomvol. Pak gewoon een paar items waarvan je denkt dat het fantastisch is als je dat deze week afmaakt of aan werkt.

werkplek Photo Credit: cocokelley

3. Stick to it!

De waan van de dag zorgt er altijd voor dat je bomvol zit. Je bent keihard aan het werk maar wat doe je nu eigenlijk? Op deze manier willen we dat voorkomen. Heel belangrijk is dat je jouw écht aan deze to do's houdt. Ga apart zitten of zet je telefoon uit en ga hiermee aan de slag. Laat je even door niets afleiden. Dus ook geen Facebook of Twitter op de achtergrond!

Sarah Glasbergen

Door

10 juni 2014

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Motivatie in je inbox!