Boosheid beheersen - Op deze 6 snelle manieren

Boosheid beheersen - Op deze 6 snelle manieren

Wanneer het lastig is om je te beheersen, gebruik je deze tips!

De baas is boos op je en jouw hart klopt in jouw keel. Je wilde eerder weg vandaag maar dat lukt dus niet meer: dan maar niet naar yoga. Balen! Je kunt dit stressmomentje meteen aanpakken en wegdenken. Probeer deze snelle manieren en kom weer helemaal tot rust! 

Boosheid beheersen

Op deze 6 snelle manieren

 

1. Denk aan rust

Je denkt vast: makkelijker gezegd, dan gedaan maar dit werkt echt. Doe jouw ogen dicht en denk aan rust. Herhaal het woord rust ook een aantal keer in jouw hoofd. Concentreer op rust.. Stel een groot leeg grasveld of een strand met de zee op de achtergrond voor je. Als je rustig bent dan is jouw geest en lichaam in balans.

2.  Think Pink

Sluit jouw ogen en denk aan de kleur roze, een tint roze die jij mooi vindt. Focus hierop en adem rustig in en uit. Zie de kleur jou omcirkelen en blijf je concentreren. Het gebeurt natuurlijk wel eens dat je afdwaalt maar denk dan weer aan de kleur en je bent helemaal zen.

3.  Zet een kaars aan

Heb je een kaarsje bij de hand? Zet deze aan! Plaats het op jouw kantoor, waar het niet in de weg staat. Concentreer op het vlammetje en je voelt je zeker weer snel rustig. Bekijk de bewegingen die de vlam maakt, daardoor word je rustig.

4. Verander van omgeving

Ga even een rondje lopen, haal een kop thee of maak even een praatje met een collega in de kamer naast jou. Het is goed als je even van jouw werkplek weggaat en niet de hele tijd naar jouw computer loopt te staren. Dat heeft geen nut en daardoor kom je ook niet verder.

5. Surf naar ThePerfectYou.nl

Neem even een momentje om naar ThePerfectYou.nl/happiness te gaan en te lezen wat je op dat moment moet doen. Of lees de laatste nieuwtjes en trends. Even heerlijk ontspannen en wat anders doen.

6. Ga rechtop zitten

Iedere keer als je merkt dat je onderuit zakt, ga dan rechtop zitten. Als je voelt dat het stuk tussen jouw borst en navel strekt, zit je goed. Er komt op deze manier ook meer lucht in jouw longen waardoor je ook een rustig gevoel krijgt.

Redactie ThePerfectYou.nl

Door

28 oktober 2015

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Motivatie in je inbox!