De Libelle Zomerweek - Een walhalla voor iedere vrouw

De Libelle Zomerweek - Een walhalla voor iedere vrouw

De Libelle Zomerweek - the place to be

Een aantal jaar geleden ben ik al eens aanwezig geweest op de Libelle Zomerweek. Een gezellige dag met vriendinnen, waarmee ik de leukste standjes en pop up restaurantjes afstruinde, om vervolgens met een meer dan voldaan gevoel, terug te keren naar huis. Wat een heerlijke dag! Dus, toen ik te horen kreeg dat ThePerfectYou.nl dit jaar aanwezig mocht zijn tijdens dit jaarlijks terugkerende event, twijfelde ik geen moment. Libelle Zomerweek, here we come!

Zaterdag 17 mei, in de auto, zomers muziekje aan, zonnebrillen op en HOP, onderweg naar het prachtige Almere strand: de locatie van de Libelle Zomerweek 2014. Dit jaar staat het evenement in het teken van Sicilië (Dolce & Libella) en de temperaturen liegen er niet om: het is nog vroeg in de morgen maar de zon schijnt al volop. We hebben het écht getroffen, dit belooft een heerlijke dag te worden!

De Libelle Zomerweek

5 redenen om volgend jaar (wéér) van de partij te zijn

 

1. De leukste standjes!

Van mode tot interieur en van beauty tot lifestyle. Alles wat wij vrouwen willen is te vinden op de Libelle Zomerweek. Zo heb ik mijn benen pijnloos en snel laten ontharen, zijn we bij de stand van Passion Prints op de foto gegaan om er een unieke print van te maken én zijn we bij de gezellige stand van OPI nagellak op de hoogte gebracht van de nieuwste zomerkleuren!

2. Heerlijk eten!

Na alle, ik herhaal alle, standjes afgestruind te hebben, werd het tijd voor iets lekkers. Geloof me, op de Libelle Zomerweek heb je niet heel veel tijd nodig om iets lekkers te vinden. O-ve-ral om je heen vind je de meest heerlijke dingen. Van coon broodjes, tot verse patat en van vers schepijs tot de verse sappen van La Place. Wij hebben onze trek makkelijk weten te stillen!

[gallery columns="2" link="none" ids="60526,60525,60518,60523"]

3. Veel verschillende workshops!

Naast de vele stands was er uiteraard ook de mogelijkheid om jezelf uit te leven tijdens de tientallen workshops die gedurende de week aangeboden werden. Van het schrijven van Loesje teksten tot het op de juiste manier krullen van je haren. En mocht je iets willen weten over Mindful eten en/of de stand van je voeten, dan was je bij Libelle aan het juiste adres!

4. Bijzondere gasten!

Gedurende de hele week ging het dak van de grote tent op het centrale plein eraf. Er werd meegezongen met artiesten als Jeroen van der Boom, Loïs Lane, Van Dik Hout en Charly Luske. Ook werd er tijd vrijgemaakt voor ietwat serieuzere onderwerpen als 'het vinden van de perfecte jeans' (gepresenteerd door Dyanne Beekman) én was er de kans om Mark Rutte te ontmoeten.

[gallery columns="2" link="none" ids="60528,60529"]

5. Prachtige locatie!

Even klaar met al die standjes en toe aan wat rust? Ook dan ben je zit je goed tijdens de Libelle Zomerweek. Aangezien het evenement letter gebouwd is OP het strand van Almere, kun je altijd even tussen de standjes door kruipen en relaxen in het zand. Dit is dan ook precies wat wij deden tijdens onze lunch!

6. Een gezellig dagje uit!

Tussen al onze drukke, dagelijkse bezigheden heen is de Libelle Zomerweek een heerlijk en goed excuus om er even tussenuit te glippen met vriendinnen. Winkelen, eten, zee, strand, noem maar op. Er is gewoonweg geen excuus om niet aanwezig te zijn tijdens dit gezellige evenement.

HOT NEWS: Enthousiast geworden naar aanleiding van bovenstaande tekst en kun je stiekem niet wachten tot het (weer) zover is? Zet 18 t/m 25 mei 2015 dan maar vast geblokt in je agenda. Dit is namelijk de datum voor de volgende editie! (bron: Libellezomerweek.nl)

libelle-zomerweek-strand

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Motivatie in je inbox!