De 5 meest romantische films

De 5 meest romantische films

Van A Walk To Remember tot aan The Vow..

Niets is lekkerder dan af en toe eens een avondje heerlijk weg te zwijmelen bij een romantische film. Nodig een paar vriendinnen uit, of duik heerlijk met je lief op de bank.

Zet een doos tissues op tafel, bak popcorn in de aanslag en zwijmelen maar! Wij hebben een paar geweldige zwijmelfilms  voor je uitgezocht, waarmee jouw bank-hang-avondje niet meer stuk kan!

De 5 meest romantische films

 

1. Water for elephants

Twilight hunk Robert Pattinson speelt Jacob, een student diergeneeskunde die zijn ouders verloren is bij een tragisch ongeluk. Per toeval komt de jonge Jacob terecht in de magische wereld van een rondreizend circus. Hij gaat er aan de slag als dierenarts. Nadat de jonge arts zich aangesloten heeft bij het circus behalen ze succes op succes, overal waar ze komen worden ze warm onthaald.

Het sprookje duurt voort totdat Jacob gevoelens krijgt voor Marlena (Reese Witherspoon), de grote ster van het circus en tevens echtgenote van de circusdirecteur. Er barst een hevige en gevaarlijke strijd los tussen liefde en macht, waarbij niet alleen het welzijn van Jacob en Marlena op het spel staat, maar ook dat van de circusdieren.

Water for Elephants is een hartverscheurend en meeslepend liefdesdrama, een echte aanrader wat ons betreft!

2. Dear John

Weer een prachtige romantische film, gebaseerd op een boek van Nicolas Sparks (The Notebook). Channing Tatum (jammie) speelt een jonge soldaat die tijdens zijn verlof Savannah (Amanda Seyfried), de vrouw van zijn dromen, ontmoet. De twee jonge geliefden hebben de tijd van hun leven, totdat ze uit hun droom ontwaken en terug naar de realiteit moeten.

John moet terug naar zijn militaire basis en Savannah gaat weer studeren, maar ze beloven elkaar te schrijven. De afstand, het verlangen en onverwachte tragedie zorgen echter voor problemen en obstakels. Lukt het John en Savannah om elkaar niet uit het oog te verliezen en de liefde te overwinnen?

Dear John is weer een 'meesterwerk' van Nicolas Sparks, een echte must see!

3. P.S. I Love You

Hoewel ze het niet altijd met elkaar eens zijn, lijken Gerry (Gerard Butler) en Holly (Hilary Swank) voor elkaar gemaakt te zijn. Holly leven stort dan ook in wanneer Gerry komt te overlijden door een hersentumor. Ze is ontroostbaar, sluit zichzelf af voor haar vrienden en familie en verwaarloost haar huis. Wanneer haar familie en vrienden voor de deur staan om haar 30ste verjaardag te vieren is ze dan ook totaal onvoorbereid.

Maar de grootste verrassing komt in de vorm van een verjaardagskaart van .... Gerry! De eerste van in totaal twaalf brieven, die Holly een jaar lang elke maand zal ontvangen, met daarin instructies die ze moet opvolgen. Haar allereerste taak?! Naar buiten gaan en een killer disco outfit kopen!

Zo begint voor Holly een jaar vol avonturen, van karaokeavonden met vrienden tot een reis naar Ierland en wie weet zelfs een nieuwe vlam! 

4. The Vow

Weer een heerlijke zwijmel film met hottie Channing Tatum in de hoofdrol. Leo (Tatum) is pas net getrouwd met Paige (Rachel McAdams), als het 'happy-couple' een auto-ongeluk krijgt. Leo houdt er niets ernstigs aan over, Paige daarentegen raakt in een coma. Als Paige weer bijkomt is ze een paar jaar van haar geheugen kwijt.

Haar ouders, zusje, vrienden en ex-verloofde herinnert ze zich wel, maar Leo is een vreemde voor haar.

Ondanks dat, zet Leo alles op alles om haar hart weer te veroveren en zal het hem lukken?

5. A walk to remember

A walk to remember gaat over 2 studenten aan de Beaufort High School. Jamie, de dochter van de plaatselijke dominee, een serieus en conservatief meisje met een ijzersterk geloof en Landon, de populaire en verveelde jongen die op school samen met zijn bende iedereen treiterde die niet voldeed aan hun standaardnormen.

Als een grap van Landon en zijn vrienden uit de hand loopt, moet Landon meedoen aan diverse buitenschoolse activiteiten. Een van deze activiteiten is meespelen in het lentetoneelstuk, waar Jamie ook aan meedoet.

De twee worden een stel. Dan besluit Jamie om open kaart te spelen met Landon door hem te vertellen dat ze leukemie heeft. 

Redactie ThePerfectYou.nl

Door

31 maart 2015

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Motivatie in je inbox!