Top 4 beste vrouwenseries die je niet mag missen

Top 4 beste vrouwenseries die je niet mag missen

Van Grey's Anatomy tot aan Gossip Girl

Wij vinden het stiekem heerlijk om af en toe een avondje bank te hangen. Lekker in je joggingpak, een zak chips, glas cola, afstandsbediening in de aanslag en een paar heerlijke vrouwenseries. Welke series moet je echt kijken?! Pas op: verslavend!

De meeste van de onderstaande series  hebben al een flink aantal seizoenen erop zitten, maar eigenlijk is het zonde om deze niet te kijken.. vanaf het begin welteverstaan.

4 vrouwenseries die je niet mag missen

 

1. The Vampire Diaries

De hitserie van afgelopen jaar is toch wel The Vampire Diaries. Het verhaal gaat over Elena Gilbert, die verhuist naar het mysterieuze stadje Mystic Falls. Eenmaal verhuist naar Mystic Falls wordt Elena verliefd op Stefan Salvatore, waarvan zij (nog) niet weet dat hij vampier is. Ook komt ze meer te weten over haar eigen geschiedenis en haar overleden ouders. Ondertussen worden er vreemde moorden gepleegd in het stadje, die worden toegeschreven aan de aanval van een wild beest!

2. Grey's Anatomy

Zeg je Grey's Anatomy dan zeg je Patrick Dempsey ook wel bekend als McDreamy! Patrick Dempsey speelt de knappe doctor Derek Shepherd in de ziekenhuisserie Grey's Anatomy. De serie gaat om Meredith Grey een briljante eerstejaars arts-assisten chirurgie in het Seattle Grace Hospital. Samen met 5 andere net afgestudeerde dokters volgt Meredith een zware, interne opleiding in het ziekenhuis.

3. Gossip Girl

Gossip Girl is al weer aan haar vijfde seizoen begonnen. Deze Amerikaanse dramaserie gaat over het leven van een aantal personen uit de Upper East Side van New York. De Upper East Siders worden continu gevolgd door Gossip Girl, een online weblog. Niets of niemand ontkomt aan deze mysterieuze Gossip Girl.

Gossip Girl is een echte vrouwenserie. De meest stunning outfits komen voorbij, de hipste feesten en niet te vergeten je kan elke uitzending, 40 minuten lang genieten van hotties Chace Crawford en Ed Westwick!

4. Pretty Little Liars

Pretty Little Liars is gebaseerd op gelijknamige boekenreeks van Sara Shepard. Het verhaal gaat over 4 vriendinnen, Spencer, Hanna, Aria en Emily die sinds de verdwijning van hun beste vriendin Alison geen contact meer hebben gehad. Een jaar na de vermissing krijgen ze alle vier berichtjes van iemand die de naam "A" gebruikt. Deze zogenaamde "A" dreigt al hun geheimen bekend te maken.Wanneer het lichaam van Alison gevonden wordt proberen de 4 vriendinnen achter de identiteit van "A" te komen. Op dit moment is seizoen 3 van Pretty Little Liars in de maak!

Pretty Little Liars is een hele spannende serie, waarbij je, je af en toe je ogen dichtknijpt van de spanning. Beetje bij beetje krijg je steeds meer antwoorden over de dood van Allison en de geheime "A".

Redactie ThePerfectYou.nl

Door

30 maart 2015

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Motivatie in je inbox!