Begin de lente met een frisse start

Begin de lente met een frisse start

Het is lente! We kunnen weer genieten van heerlijke lentebloesem, fluitende vogels en een warm zonnetje op een terrasje. Maak een frisse start en doe nieuwe energie op. Plan een ontspannend dagje samen met jouw vriendinnen, moeder, zus of partner waardoor je die koude dagen supersnel vergeet!

Credit: enjoythekiss

Ontspannen in het zonnetje omdat je het hebt verdiend, begin de lente met een frisse start.

Een gezonde geest en lichaam

Vrouwen zijn druk met werk, vrienden, kinderen en relaties. Er staat dus echt wel een aardige druk op ons. Hierdoor zoeken we naar het juiste evenwicht in het leven. We willen een gezonde geest en lichaam zodat we lekker in ons vel zitten. Je kunt het ook wel harmonie noemen. Als lichaam en geest met elkaar in balans zijn, voel je je gelukkiger, fitter en geniet je meer van het leven.

Letterlijk vertaald betekent wellness een samensmelting van de woorden wellbeing en fitness. Wellbeing duidt op geestelijke gezondheid en fitness duidt op een goede lichamelijke conditie. Wellness is inmiddels een levensstijl geworden waarbij mensen streven naar een gezond lichaam en een gezonde geest.

sauna Photo credit: blueleopo

Waar komt wellness vandaan?

Even een stap terug in onze geschiedenis: het was Cleopatra die eeuwen geleden al genoot van een bad van ezelinnenmelk. De oude Egyptenaren wisten dus maar al te goed dat reinigende en ontspannen baden goed voor het lichaam en de geest is. Het is dus duidelijk dat de wellnesscultuur uit het oude Egypte komt. Nog vóór Christus werd ook al modder uit de Nijldelta  gebruikt om allerlei aandoeningen te behandelen. De Romeinen bouwden als eersten badhuizen en kuuroorden in combinatie met sportmogelijkheden en massageruimtes.

Voorjaars special

Geniet van wellnessprincipes, sauna’s, wereldse rituelen, behandelingen, sfeervolle ambiances en een voortreffelijke keuken. Je komt helemaal ontspannen en vol energie. Geniet dit voorjaar van een ontspannen dag bij een wellnessresort of thermen. Maak de hele dag gebruik van alle wellnessfaciliteiten, beleef de bijzondere opgietingen en ervaar zelf de nieuwe Balinese massage.

Redactie ThePerfectYou.nl

Door

31 maart 2014

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Motivatie in je inbox!